Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nanos hälsning till skadade familje- medlemmen: ”Sjunger för dig”

Foto: OLLE SPORRONG

Nanos lillebror ligger allvarligt skadad efter en trafikolycka.

Nu hedrar han sin familjemedlem med ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Ikväll så sjunger jag för dig Lillebror”, skriver han.

Nano tävlar i kväll mot Vlad Reiser i en duell i Melodifestivalens Andra chansen. Inför sändningen har artisten gjort ett känslosamt inlägg på Instagram – riktat till sin lillebror.

”Ikväll så sjunger jag för dig Lillebror, ikväll så sjunger jag för alla som kämpar, snälla låt oss be för att det ska bli bra, kärlek”, skriver Nano.

Hans presskontakt Helene Wigren hälsar att Nano inte har några kommentarer utöver det han skriver på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BugisIvB_Rp/

 

”Naturligtvis förkrossad”

I torsdags meddelade skivbolaget att Nano ställer in alla sina åtaganden under Andra chansen då en av hans familjmedlemmar ligger allvarligt skadad efter en trafikolycka.

”Nano är naturligtvis förkrossad. Han vill ändå framföra sin låt 'Chasing rivers' på lördag i Andra chansen men väljer att avstå alla andra aktiviteter runt själva programmet”, skrev skivbolaget i ett pressmeddelande.

Nano dök inte upp på välkomstfesten och har inte medverkat vid några presskonferenser. Han har också tackat nej till alla intervjuer.

 

Krisplan för framträdandet

Under veckan har han stöttats av såväl sitt skivbolag som SVT. Samtidigt har det förberetts en krisplan för om Nano inte skulle kunna medverka i sändningen.

– Det finns en plan. Det handlar om att hitta en lösning för att låten ska kunna framföras. Då vänder vi oss först och främst inåt i numret och ser om det finns en lösning där, till exempel en körsångare. Det har vi gjort tidigare, men bara på genrep. Det har aldrig hänt i sändning tidigare, har Christer Björkman, exekutiv producent för Melodifestivalen, tidigare berättat.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!