Nanne Grönvall kuppade mot teaterkollegerna

Publicerad
Uppdaterad
LULEÅ. Nanne Grönvall gjorde en kupp mot skådespelarkollegerna på Intiman innan hon reste till Luleå.
- Hela min loge är tapetserad med bilder och affischer på Nanne, berättar offret Jacob Stadell.
Sedan 29 januari spelar hon i musikalen "Hur man lyckas i business utan att bli utbränd" på Intiman. Nanne berättar att arbetskamraterna ofta driver med varandra. Och ligan leds, givetvis, av henne: - Jag har lagt pruttkuddar lite varstans, stoppat wunderbaum-träd i fickorna på de andra och jag har köpt presenter på Buttericks. Men priset tog hon i måndags. - Jag åkte in till teatern precis innan jag skulle resa upp hit till Luleå, och i Jacob Stadells loge satte jag upp bilder och affischer på mig själv, berättar Nanne Grönvall, som på lördag tävlar i schlager-SM för femte gången. - Snacka om chock! Jag sitter just nu och funderar på hur jag ska betala tillbaka, skrattar Jacob Stadell.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag