Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Mina bröst växte under sändningen"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Charlotte Perrelli.
Foto: SVEN

GÖTEBORG. För Charlotte Perrelli innebar gårdagens direktsändning två och en halv timme utan möjlighet att amma.
 

När kamerorna slagits av avslöjade programledaren vad tv-tittarna undrat:
 

- Mina bröst växte under sändningen.

I går kunde uppskattningsvis tre miljoner tv-tittare se Charlotte Perrellis väl tilltagna urringning. "Brösten måste vara tv-historia!", skrev en tittare till Expressen efteråt.

Programlederskan och sångerskan nekar ihärdigt till att hon förstorat brösten, men hon har i intervjuer berättat att hon sedan sonen Angelo föddes fått en storlek större byst.

"Inga problem att visa"

I går kväll log Charlotte Perrelli och berättade:

- Jag ser inga problem med att visa lite hud. Det bjuder jag på. Det är mest en kul grej som ingen ska behöva ta så allvarligt, säger Charlotte Perrelli.

Hösten 2002 hånades hon i SVT:s "Diggiloo" av Elisabeth Andreassen. I programmet smekte sig Charlotte Perrellis kollega över brösten och sjöng "Breasts of your heaven" i stället för "Take me to your heaven".

"Ska inte tas så seröst"

Då tog den påhoppade artisten mycket illa vid sig. Att hennes vågade klänning skulle kunna leda till nya tråkigheter har Charlotte Perrelli dock svårt att se:

- Nej, absolut inte. Som sagt, det ska inte tas så seriöst. Alla kan ju se att jag inte är tillbaka i den form som jag var innan Angelo föddes. Det är väl snarare bara bra att man kan vara lite större och ha spännande kläder på sig.

Samtidigt sticker inte Charlotte Perrelli under stol med att det är något av en prövning att stå på scenen så kort efter graviditeten. Hon har berättat att mjölken rinner mycket fort genom brösten.

Den två och en halv timme långa direktsändningen innebär att hon inte har någon möjlighet att amma.  

"De är mycket större"

- Jag har rejält mycket bröst nu. Större än någonsin. Och i och med att jag inte kan amma någonting när kamerorna är i gång blir det lite jobbigt. Mina bröst växer faktiskt under sändningen. Det spänner ordentligt.

Men Charlotte Perrelli vill poängtera att hon inte har några stora kroppsliga problem som nybliven mamma:

- Definitivt inte. Snarare tvärtom. Mitt hår har till exempel blivit mycket tjockare och glansigare. Det är en stor positiv effekt.

Angelo finns hela tiden med i schlagerkulisserna och passas antingen av pappa Nicola Perrelli eller andra släktingar.