Charlotte Perrelli.
Charlotte Perrelli.

"Mina bröst växte under sändningen"

Publicerad
Uppdaterad

GÖTEBORG. För Charlotte Perrelli innebar gårdagens direktsändning två och en halv timme utan möjlighet att amma.

När kamerorna slagits av avslöjade programledaren vad tv-tittarna undrat:

- Mina bröst växte under sändningen.

I går kunde uppskattningsvis tre miljoner tv-tittare se Charlotte Perrellis väl tilltagna urringning. "Brösten måste vara tv-historia!", skrev en tittare till Expressen efteråt.

Programlederskan och sångerskan nekar ihärdigt till att hon förstorat brösten, men hon har i intervjuer berättat att hon sedan sonen Angelo föddes fått en storlek större byst.

"Inga problem att visa"

I går kväll log Charlotte Perrelli och berättade:

- Jag ser inga problem med att visa lite hud. Det bjuder jag på. Det är mest en kul grej som ingen ska behöva ta så allvarligt, säger Charlotte Perrelli.

Hösten 2002 hånades hon i SVT:s "Diggiloo" av Elisabeth Andreassen. I programmet smekte sig Charlotte Perrellis kollega över brösten och sjöng "Breasts of your heaven" i stället för "Take me to your heaven".

"Ska inte tas så seröst"

Då tog den påhoppade artisten mycket illa vid sig. Att hennes vågade klänning skulle kunna leda till nya tråkigheter har Charlotte Perrelli dock svårt att se:

- Nej, absolut inte. Som sagt, det ska inte tas så seriöst. Alla kan ju se att jag inte är tillbaka i den form som jag var innan Angelo föddes. Det är väl snarare bara bra att man kan vara lite större och ha spännande kläder på sig.

Samtidigt sticker inte Charlotte Perrelli under stol med att det är något av en prövning att stå på scenen så kort efter graviditeten. Hon har berättat att mjölken rinner mycket fort genom brösten.

Den två och en halv timme långa direktsändningen innebär att hon inte har någon möjlighet att amma.

"De är mycket större"

- Jag har rejält mycket bröst nu. Större än någonsin. Och i och med att jag inte kan amma någonting när kamerorna är i gång blir det lite jobbigt. Mina bröst växer faktiskt under sändningen. Det spänner ordentligt.

Men Charlotte Perrelli vill poängtera att hon inte har några stora kroppsliga problem som nybliven mamma:

- Definitivt inte. Snarare tvärtom. Mitt hår har till exempel blivit mycket tjockare och glansigare. Det är en stor positiv effekt.

Angelo finns hela tiden med i schlagerkulisserna och passas antingen av pappa Nicola Perrelli eller andra släktingar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag