Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Måste sminka över blåmärken inför Mello

Klara Hammarström om Paul Reys magsjuka: ”Rädd”
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Under en krävande tv-inspelning av ”Hide and seek” med Jocke och Jonna Lundell har Klara Hammarström dragit på sig stora blåmärken. 

Inför Melodifestivalens Andra chansen kommer de att behöva sminkas över, säger hon.

– Det har varit väldigt läskigt och tufft.

I kväll ställer sig Klara Hammarström på Melodifestivalens scen igen. 

För två veckor sedan var hon med i den tredje deltävlingen och nu är det dags för Andra chansen. Men under tiden har hon inte suttit sysslolös. Hon har nämligen varit med i underhållningsprogrammet ”Hide and seek”, åkt skridskor – och dragit på sig en mängd blåmärken.

– Det här måste sminkas över nu inför Mello. Jag har flera på benet, jag har dragit på mig dem antingen under ”Hide and seek” eller genom att jag åkt skridskor, säger hon och fortsätter: 

– Jag tror att jag har ”köttat i” på några olika ställen.

”Hide and seek” går ut på att Jocke och Jonna Lundell bjuder in svenska kändisar för att tävla i kurragömma. Allt sker på ett före detta mentalsjukhus, berättar Klara Hammarström.

– Det har varit väldigt läskigt och tufft, jag har sprungit in i många spöken, det är skådisar där och de får lyfta upp en och de har sprungit in i en. När man har panik så har man panik, säger hon.

Budskapet bakom kläderna

Med på inspelningen var också podcastaren Edvin Törnblom – som erbjöd Klara Hammarström sitt stöd.

– Edvin var en riktig stjärna, han la ut ”Klara for president” på Instagram när jag tävlade i Melodifestivalen och sa att han älskade min låt. Han var så sjukt trevlig.

 Hennes outfit har sedan sin första medverkan i Melodifesivalen blivit en snackis. Kläderna, en silvrig rustning, är valda med omsorg. Hon berättar att det är kläder som får henne att känna sig snygg - men också stark.

– Den kanske är lite vågad för Mello, men jag känner verkligen att jag har rätt kläder på mig. Det är som en riddarrustning, säger hon.

klädvalet har varit en vattendelare och hon har jämförts med barnprogramledaren ”Supersnällasilversara”, berättar hon.

– Vissa har sagt att det ser ut som en aluminiumfolie, eller en wannabe-SilverSara, men låt mig vara det i så fall! Hon var en jättestor förebild för mig när jag var liten. Men alla kan inte gilla en samtidigt, och det kan jag ta, säger hon.

Q&A: Därför vill Klara Hammarström aldrig bli influencer