Martin Stenmarck repar inför Melodifestivalen Foto: Sven LindwallMartin Stenmarck repar inför Melodifestivalen Foto: Sven Lindwall
Martin Stenmarck repar inför Melodifestivalen Foto: Sven Lindwall
Martin Stenmarck Foto: Sanna DolckMartin Stenmarck Foto: Sanna Dolck
Martin Stenmarck Foto: Sanna Dolck

Martin Stenmarck-bilden som förbryllar

Publicerad

Här är flaskan som förbryllar – i Martin Stenmarcks Melodifestivalen-nummer.

Under repetitionerna inför lördagens direktsändning släpade artisten runt på en vattenflaska på scenen.

Vid flera tillfällen drack Stenmarck vatten mitt under framträdandet, och kämpade med rösten mellan genomsjungningarna.

Martin Stenmarck gör comeback i Melodifestivalen, med bidraget "Du tar mig tillbaks".

Under de första scenrepetitionerna i Gävle bar artisten en vattenflaska som förbryllade på scenen.

Martin Stenmarck höll flaskan i handen under uppträdandet. Och vid flera tillfällen drack han ur flaskan under sitt uppträdande.

 

LÄS MER: Martin Stenmarck: "Klart jag ska gifta mig"

 

Stenmarck: "Dax trampa igång rösten"

Mellan genomsjungningarna kämpade Stenmarck med rösten. Han sjöng igenom de svårare partierna av låten för sig själv.

För en vecka sedan skrev Martin Stenmarck om förberedelserna på Instagram.

"Nu är det ju bara en vecka kvar för mig... Nu börjar det bli dax att trampa igång rösten", skrev Martin Stenmarck då.

Martin Stenmarck ställer upp med en kärleksballad.

Artisten har tidigare kärlekshyllat sin Hanna Hedlund, i podcasten "Livshjulet":

– Jag älskar jättemycket hos henne, för det första är hon fantastiskt vacker, hon luktar väldigt gott. Jag kan ligga och lukta på henne i flera timmar. Det är viktigt för mig. Sedan är hon ju väldigt smart, väldigt klarsynt på saker och ting. Väldigt rolig. Det är fantastiska egenskaper som gör det är roligt att vara tillsammans med. Sedan kompletterar vi nog varandra ganska bra, sa han då.

 

LÄS MER: Hanna Hedlund friade till Martin Stenmarck

 

Martin Stenmarck: "Jag går till final"

Martin Stenmarck har tidigare sagt att är säker på att kamma hem en finalplats.

– Jag tror att jag går till final. Placering är svårt... Jag älskar ju låten och om folket tycker samma sak som jag då går det bra, säger han till SVT och fortsätter:

– Det är lite läskigt, för det kan gå jättebra eller jättedåligt i Melodifestivalen och för mig har det gått både fantastiskt bra och mindre bra. Jag har smakat på båda varianterna. Men jag är inte direkt rädd, för så länge man har något bra att leverera så är det ju bara ett kul sammanhang.

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag