Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linda Bengtzings hemliga meddelande från dottern

Linda Bengtzing om uttåget: "Har gråtit en skvätt"
Linda Bengtzings Mello-resa tog slut fort i år. Foto: OLLE SPORRONG EXP
Efteråt berättade hon det fina sms hon fått från sin dotter.Foto: OLLE SPORRONG EXP
Och i Expressens sändning hade hon svårt att hålla tårarna tillbaka.
Linda Bengtzing tävlade med bidraget ”Alla mina sorger”. Foto: OLLE SPORRONG EXP

Linda Bengtzing lyckades inte ta sig vidare med ”Alla mina sorger” – men är redan sugen på att vara med i Melodifestivalen igen.

Efter framträdandet fick artisten ett fint meddelande av sin dotter, och bröt ihop i tårar efter tanken på barnens reaktion på förlusten.

– Jag har precis gråtit en skvätt för att jag kom på att värst kommer bli att träffa mina barn, för att de är så ärliga, säger Linda Bengtzing.

Linda Bengtzing åkte ut ur Melodifestivalen, med sitt bidrag ”Alla mina sorger”.

Men det var inte förlusten som fick artisten att börja gråta efter direktsändningen – i stället fick hon torka tårarna när hon kom att tänka på sina barns reaktion på att hon inte gick vidare.

– Jag har precis gråtit en skvätt för att jag kom på att värst kommer bli att träffa mina barn, för att de är så ärliga. Nisse kommer säga: ”Mamma, varför åkte du ut? Du fick inga poäng! Varför då?”, och så ska man förklara: ”Det är ingen som tycker om mig”. Det är det tuffaste, säger Linda Bengtzing på presskonferensen.

Berättar om fina meddelandet från dottern

Efter sitt framträdande – som artisten är väldigt nöjd med – fick hon ett uppmuntrande meddelande från sin dotter, som var stolt över sin showande mamma.

– Hon har sms:at världens finaste sms. Hon bara: ”Hörde du mamma, de ropade Linda, Linda”. Hon är så stolt. Och jag med, jag har aldrig varit så bra som i dag, säger Bengtzing.

Artisten konstaterar att hon fick mer stöd från publiken än någonsin.

– Den känslan jag hade när jag gick in här, jag kände ”Ska jag börja grina redan innan”, för att publiken var ju... Jag har aldrig fått den här responsen någonsin, under något år. Jag fattade ingenting. Men jag kanske är värd det, säger hon och fortsätter:

– Jag känner ”Det här gör jag gärna igen!”. Nu har jag ju åkt ut lika många gånger som jag gått vidare, så jag måste ta reda på vilket jag är bäst på.

Thorsten Flinck: ”Jag fick diskbråck efter samtalet”

Thorsten Flinck: