Lina fick vänta nästan fem år på Jesper

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
"Vi är dökära" avslöjar Lina Hedlund och Jesper Barkselius. De träffades för fyra månader sedan - då hade Lina redan trånat i fem år.
Foto: ENGSTRÖM MARCUS

SUNDSVALL. För fem år sedan blev Lina Hedlund, 24, förälskad i sin skolkamrat Jesper Barkselius, 28.

Först nu har känslorna besvarats.

- Jag vill att Östen me resten spelar på vårt bröllop, skrattar Lina.

Hon kallar dem sina pappor. Och för dem skulle hon kunna vara dotter. Lina Hedlund minns med glädje schlagertävlingen i Sundsvall för exakt ett år sedan. Då mötte hon Östen me resten första gången - och båda gick vidare till final. - De är fantastiska. Tänk om det blir vi som får åka till Globen i år också...

Redan vunnit Men oavsett hur det går i morgon är Lina Hedlund redan en vinnare. I fem år fick hon vänta på kärleken Jesper Barkselius, skådespelare på Riksteatern som just nu turnerar runt i landet. - Vi gick båda på en folkhögskola för fem år sedan. Jag var jätteförälskad i honom redan då, berättar hon för Expressen. Men då hade Jesper flickvän - och var inte intresserad. Så hände något i Göteborg för fyra månader sedan. - Han hälsade plötsligt till mig genom en kompis, och när jag sedan hade ett gig i stan bad jag min kompis ta med honom. Och på den vägen är det. - Vi är dödskära, säger Lina. Som redan funderat på att skaffa barn. - Jag har velat ha barn sedan jag var femton. Jag är helt galen i barn. Och bröllop ska det också bli. - Gärna ett vackert utomhusbröllop i Hälsingland. Och så ska Östen me resten spela. Det blir underbart.