Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liams kärlekskrasch – berättar sanningen

Liam "Liamoo" Cacatian berättar sanningen om honom och Hanna Ferm från "Idol".Foto: EXPRESSEN TV
Hanna Ferm.Foto: OLLE SPORRONG

Liam "Liamoo" Cacatian gick raka vägen till finalen av Melodifestivalen 2018.

Nu berättar han sanningen om romansryktet kring honom och Hanna Ferm från "Idol" och om sin kärlekskrasch.

– Jag diggade henne och hon diggade mig, säger han.

Liam Cacatian vann "Idol 2016" – nu har han gått till finalen av Melodifestivalen 2018.

– Det känns overkligt. Alltså jag har tänkt och spekulerat så mycket. Man kan åka ut, man kan gå vidare, man kan gå till andra chansen. Sedan har jag fått höra att det var klart att jag skulle gå vidare men det hjälper inte riktigt att folk säger så, säger han.

Hur kändes det när de ropade upp ditt namn?

– När man står och väntar på resultatet dunkar hjärtat i 240 kilometer i timmen. Sedan när man får höra det blir det helt still och man står där och... jag andades inte ens ut. Sedan var jag tvungen att krama alla.

 

LÄS MER: Anmäldes – nu berättar Ida Redig om nakenbilden 

 

Samtidigt berättar Liam Cacatian sanningen om romansryktet med Hanna Ferm, som tävlade i "Idol" förra året. Han stänger inga dörrar.

– Nej, hon är inte min nya kärlek. Vi har inte känt varandra så länge. Jag diggade henne och hon diggade mig. Men man blir ju inte tillsammans direkt alltid. Och just nu är det egentligen ingenting. Jag är vän med henne som jag är vän med väldigt många människor. Men vi får se.

"Jag diggade henne och hon diggade mig", säger Liam "Liamoo" Cacatian om romansryktet om honom om Hanna Ferm.Foto: EXPRESSEN TV

Liam Cacatian om romansryktet med Hanna Ferm

Tidigare under veckan berättade Liam Cacatian dessutom att allt startade som en bluff.

– Det var faktiskt lite av en plan. Vi skulle göra en kärlekssång och jag sa till henne att vi verkligen måste gå all in för att få till det bra. Vi ska gå så all in på det att folk tror att vi är tillsammans. Men vi håller ju fortfarande kontakten. Än så länge är det ingenting men man vet aldrig vad framtiden bjuder på. Vi är ju inte så gamla.

 

LÄS MER: Brolles kärleksgest – mitt i efterfesten 

 

När Liam Cacatian var med i "Idol 2016" berättade han om sin kärlekskrasch med ett ex. Och det har inte gått bättre med kärleken sedan dess.

– Jag har inte varit kär på hur länge som helst. Det är sant. Jag har varit singel i fyra år, säger han.