Foto: Sven Lindwall
 Foto: Sven Lindwall

Läs hela chatten med Darin

Publicerad
Uppdaterad
Milla: Hur laddar du för festivalen?
Darin: Jag ska försöka att inte stressa så mycket, utan ta det lugnt och vara avslappnad och hinna vila mitt i allt :)

L: Hej Darin! Är du kär?
Darin: Inte för tillfället..

Sofia: Hur säker är du på att du går vidare?
Darin: Man kan aldrig vara säker, men jag ska göra allt jag kan och göra mitt bästa. Jag hoppas så klart att jag går vidare.

Amanda: Vad är det du faller för en tjej?
Darin: en kombination av utstrålning och personlighet...det måste klicka :)

Sanio: Hi Darin o/ I'm a fan from Brazil, congratulations for your Melodifestivalen participation! I wanna ask if you are feeling nervous? And what will you do to preper yourself for Saturday?
Darin: Thank you! Right now I feel good and calm, but i will get nervous right before i go on the stage. I will try to relax and focus. Thanks for the support!

My: Har du bestämt hur du ska ha håret på lördag? Läste för nåt år sen att du är väldigt fåfäng gällande ditt hår haha ;)
Darin: Haha, jag har blivit bättre när det gäller det. Det är inte så svårt att fixa det nu heller eftersom det inte är så långt..

Linda: Har du fortfarande lika många tjejfans som innan?
Darin: Ja, men jag märker även att min publik har blivit bredare, det är fler äldre som lyssnar på min musik idag än det var för 5 år sen, så det är kul!

Amanda: Favorit låten just nu? :)
Darin: Svårt, men jag satt nyss och lyssnade på Liberian Girl - Michael Jackson, fortfarande en väldigt bra låt.

Amanda: Vilka länder har du varit i?
Darin: Oj, det skulle ta lång tid att skriva ner, jag älskar ju att resa!

Amanda: vad är det första du tänker på när du går upp på scenen? :)
Darin: Det första jag tänker på är hur det känns och jag försöker bara bli ett med musiken och publiken.

Ellen: Hej Darin! Hur känns det inför debuten i melodifestivalen? Jag ska rösta massvis och jag önskar dig all lycka på lördag! :)
Darin: Tack!! Det känns bra, det gäller ju att leverera på lördag :)

Pernilla: Tror du att chansen att vinna med en power-ballad är lika stor som en lite mer up-tempo låt i melodifestivalen? :)
Darin: Det är svårt att säga, det beror på låt och framträdande o inte genre

New_Moon: Om du var tvungen att sjunga en duett med någon som är med i årets melodifestival, vem skulle du välja då?
Darin: Salem al fakir

Maria: Hej, om man ska ragga på dig, vart har man tillfälle att göra det? Rör du dig ute i stockholms nattklubbar? Lycka till på lörd
Darin: Jag går inte ut så ofta längre, jag jobbar nästan hela tiden... men det är ju inte omöjligt att se mig ute på någon nattklubb i sthlm... går till olika stället, inte samma varje gång

linn: vilken är den bästa låten du gjort? :D
Darin: Runaway och Breathing your love, kanske Money for nothing också!

Cajsa: Hur tycker du att ditt liv har förändrats sen idol?
Darin: Jag har lärt mig otroligt mycket om hela musikvärlden, jag har fått jobba med drömproducenterna RedOne och Max Martin och nu Arnthor Birgisson som har producerat "You're out of my life". Har fått resa och stå på scen här i Sverige och andra länder. Som person är jag likadan som förut, men så klart blivit äldre eftersom det gått 5-6 år nu. Så det är musikdelen som har förändrats drastiskt.

danne: vilka är dina bästa tips på hur man får en tjej intresserad av en? :)
Darin: Kör fågeldansen..

Majken: Har du glömt texten någon gång? Hur gjorde du då?
Darin: Ja det har hänt ett par gånger, då har jag hittat på text och bara kommit tillbaks till den riktiga sen...

Nathalie: Vad har du för planer efter Melodifestivalen? En ny grym skiva kanske? :)
Darin: Kanske det, har inte planerat ett skivsläpp än men jag skriver för fullt nya låtar och har tillräckligt för att släppa en platta imorn faktiskt!

Darin: Tack för alla frågor och för all support! Ha det bra, Kram! /Darin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag