Kikki Danielsson Foto: Nicklas Thegerström
Kikki Danielsson Foto: Nicklas Thegerström

Kikkis svåra tid - "Har aldrig varit så sjuk"

Publicerad
Uppdaterad
Kikki Danielson har däckats av en allvarlig influensa.
Schlagerstjärnan berättar om sin svåra tid:
- Jag har inte varit så sjuk i hela mitt liv, säger schlagerstjärnan till Expressen.se.
Kikki Danielsson, 56, har en tung tid bakom sig. För Expressen.se berättar schlagerstjärnan om sjukdomen som golvade henne för en och en halv vecka sedan.
– Så här sjuk har jag aldrig varit i hela mitt liv, säger Kikki Danielsson till Expressen.se.
Troligtvis handlar det om en kraftig influensa, men Kikki Danielsson har inte gått till läkaren och sökt hjälp.
– Jag orkar inte stå i kö. Vad ska de göra? Det är penicillin, men det vill jag inte ha. Det har förstört min mage så många gånger, säger Kikki Danielsson.

Spagettigubbe i benen

Sjukdomen har gjort att Kikki Danielsson tappat aptiten. Hon har bara fått i sig frukt och näringsbristen har tagit på krafterna
– Jag blir som en spagettigubbe i benen. Det här är det värsta som jag har varit med om, säger Kikki Danielsson.
Kikki Danielsson gjorde schlagersuccé senast 2006 när hon tog sig till Globen med låten ”I dag & i morgon”.

Tror på ett bra år

Nu arbetar hon regelbundet med spelningar runtom i landet. Nästa helg skall hon bland annat uppträda på Öland.
Trots att 2009 börjat i moll, tror Kikki Danielsson på ett bra år.
– Jag har misskött mig, men i morse tog jag tjuren vid hornen och åt ordentligt. Nu jävlar ska det bli ett fint år, säger Kikki Danielsson till Expressen.se.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag