Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Karin Adelsköld hyllade Loreen

Komikern Karin Adelsköld fick Loreen-feeling - och hyllade artisten genom att själv ta av sig skjortan under kvällens Melodifestivalssnack i programmet "MVH".

Komikern Karin Adelsköld fick Loreen-feeling - och hyllade artisten genom att själv ta av sig skjortan under kvällens "Det fantastiska (och helt inofficiella) Mellosnacket med Hanna och Frans" på SVTPlay.

– Jag fick feeling, säger Adelsköld i sändningen.

Komikern Karin Adelsköld var med och diskuterade Melodifestival i kvällens avsnitt av SVT:s pratshow ""Det fantastiska (och helt inofficiella) Mellosnacket med Hanna och Frans" där även Brita Zackari och Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson gästade. Tillsammans med Hanna Persson och Frans Strandberg skulle de diskutera Andra chansen.

På plats fick Adelsköld lite feeling av Loreens mellanaktsnummer. Loreen sjöng sin låt "Paper Light (Higher)" och gjorde det framför en ljusskärm i bar överkropp. Adelsköld gjorde som Loreen och satt med bara en fjäderboa och lite tejp på överkroppen.

– Jag vill be om ursäkt till mina barn, säger Adelsköld i sändningen när hon tar av sig sin skjorta.

– Att göra en Loreen, helt enkelt, fortsätter hon.

Hashtaggen #Tejpgate startades av programmet.

"Nu gjorde jag en Loreen i #mellosnack och tejpade titsen", skriver Adelsköld på Twitter.

Frans Strandberg kommenterade Adelskölds tilltag på Twitter:

"Samtidigt i vårt mellosnack: @karinadelskold har klätt av sig och har enbart på sig fjäderboa."

SVTs plattform "MVH TV":s eget Twitter-konto kommenterade också Adelsköld.

"Just nu i #mellosnack: @karinadelskold fick feeling av Loreens uppträdande!"

När Loreen uppträdde blev det stora reaktioner på sociala medier. Artisten hyllades för sitt nummer.

"Loreens låt är ju den bästa hittils iår. Skicka den till Eurovision i stället", skriver en person i Expressens livechatt.

Det är inte första gången Karin Adelsköld reagerar över någonting i årets Melodifestival. När Eric Saade skickade en skämtsam flört till 16-åriga deltagaren Isa på Twitter skrev Adelsköld på Twitter:

"Han ska vara väldigt glad att jag inte är Isas mamma. Mycket glad."