Sean Banan inleder i en båge med texten "Eurovisean" för att sedan förvandlas till Christer Turkman och sedan avsluta i bar överkropp med stora änglavingar hängandes från taket. Foto: Sven Lindwall
Sean Banan inleder i en båge med texten "Eurovisean" för att sedan förvandlas till Christer Turkman och sedan avsluta i bar överkropp med stora änglavingar hängandes från taket. Foto: Sven Lindwall

Här är Sean Banans galna scenshow

Publicerad

Här är Sean Banans galna show.

Han genomför 21 klädbyten och avslutar hängades från taket - för vilket han har tränat hårt på gym.

- Jag har aldrig varit så vältränad, säger han.

Som Expressen kunde berätta i går har Sean Ban an, som egentligen heter Sina Samadi, en spektakulär show till sin låt "Copacabanana". Han har med sig ett flertal dansare och inhyrda statister - och gör inte mindre än 21 klädbyten.

Han gör entré i den klassiska Eurovisionbågen, fast där texten är utbytt till "Eurovisean" och förvandlas sedan bland annat till Christer Turkman i fez och stor mustasch och avslutar i bar överkropp iförd stora vita vingar medan han hissas upp i taket.

- Jag har en press på mig att leverera i år, och det kommer vi verkligen att göra, säger han.

Tränat på gym

Inför avslutningen då han har bar överkropp har han tränat hårt på gym.

- Jag tränat på gym 6-7 dagar i veckan, väldigt hårt, och gått upp fem kilo. I slutet av min show måste jag visa vad jag har tränat för. Bananen är definitivt hårdare än förra året, säger han och ler.

 

TÄVLING

Tävla och vinn biljetter til Melodifestivalen 2013.
Varje vecka kan du vinna exklusiva Melodifestival-biljetter - till deltävlingarna, andra chansen och finalen.
Tävlar gör du på Facebook och allt du behöver göra är att svara på sex frågor i Expressens quiz.
Klicka HÄR för att tävla!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag