Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Frida Öhrns kärleksgest från scenen – berättar nu

Gick vidare till Andra chansen.
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL

Frida Öhrn lyckades knipa den sista platsen i Andra chansen, med sin hyllade ”We are one”.

På plats som stöd i publiken hade hon hela sin familj – vars hyllning fick henne att nästan bryta ihop innan sitt framträdande.

– Jag höll på att börja böla då. De gav mig jättemycket styrka och pepp, säger Frida Öhrn.

Frida Öhrn sjöng sig hela vägen till Andra chansen i Eskilstuna med glädjebomben ”We are one”.

Som stöd i publiken satt Frida Öhrns pojkvän Erik och hennes två söner Folke och Bror – alla uppklädda i outfits som gjorde det svårt för artisten att låta bli att gråta innan sitt framträdande inför miljonpublik.

– De satt långt fram och hade gjort egna skyltar. Folke, min åttaåring, hade alltså ritat en örn och skrivit mitt namn, och Erik min kille hade tryckt upp det här på T-shirtar. Jag höll på att börja böla då. De gav mig jättemycket styrka och pepp, säger hon och fortsätter:

– Jag såg dem innan när de skrek: ”MAMMA!”, de ställde sig upp. Så jag såg dem direkt när jag gick på scenen. Det var en kärleksbomb. 

”Det var helt magiskt”

Frida Öhrn sågs också gestikulera hjärtan med händerna till sin familj från scenen.

Men det var inte bara familjen som hejade på henne – stödet från publiken på plats betydde också mycket för artisten.

– Men det var inte bara dem, det var hela stämningen här inne, det var magiskt. Jag har faktiskt aldrig varit med om något liknande, det var så roligt. Och jag ska få göra det igen. Jag är så glad att jag ska få göra det igen, för man hade ingen aning om hur det skulle gå i dag, alla var ju jättebra. Jag ska få göra det igen – och kanske igen, vem vet, säger Frida Öhrn, som hoppas på finalplats från Andra chansen.

Frida Öhrns skräckdrömmar:

Frida Öhrn berättar om hennes drömmar inför Melodifestivalen.