Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eric Saades barndröm – med nya kärleken

Eric Saade vill förmedla den eufori han känt under förra året i Melodifestivalen.
Eric Saade pratar inte ofta om privatlivet, men uppger att han med största sannolikhet kommer vilja ha barn i framtiden.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
”Som de allra flesta, det vill man ju någon gång. Men nej, det är inget jag har börjat skissa på”, säger han.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Eric Saade på semester med nya flickvännen Hanna Schönberg.
Foto: Instagram / Instagram

Förhandsfavoriten Eric Saade, 30, charmade de flesta på scen och gick direkt vidare till final i Melodifestivalen.

Bortom rampljuset är artisten dock mer privat, men ger samtidigt en glimt av sina framtidsplaner – där barn med nya kärleken står på tur.

– Som de allra flesta, det vill man ju någon gång. Men nej, det är inget jag har börjat skissa på. 

Eric Saade beskrevs redan före tävlingen som en av de absolut största favoriterna att ta hem hela tävlingen med sin låt ”Every minute” och hittills går allt som planerat.

– Jag skrev ju den i ett läge där jag var i eufori men kom ifrån något väldigt mörkt. Så det är det jag tror den handlar om egentligen. Den handlar om en känsla, sen tror jag att många kan relatera till den känslan. På olika sätt så klart.

Men den mörka perioden som Eric Saade har kommit från är inget han vill avslöja alltför mycket om.

– Jag vill inte dra det så specifikt, men 2020 var ett väldigt mörkt år för de flesta. Och för mig slutade det med att det var det bästa året i mitt liv.

Därför vill Eric Saade vara hemlig

Eric Saades brutna förlovning med exflickvännen Nicole Falciani blev ett omskrivet ämne i våras och Eric Saade gjorde själv om sin tänkta bröllopslåt till en break up-låt. Men i intervjuer har 30-åringen varit fåordig kring uppbrottet.

Även när det gäller nya kärleken Hanna Schönberg och annat som rör privatlivet håller Eric Saade det mesta för sig själv.

– Främst för att ingen annan har med det att göra. Och kanske ännu mer att alltid när det händer saker i ens privatliv så finns det alltid en motpart och av ren respekt mot den motparten skulle jag aldrig nämna något.

Avslöjar barndrömmen

Under en frågestund på Instagram valde dock Saade att ge en hint om sina framtida barnplaner när han fick just frågan om han vill ha barn.

Ja. Någon dag springer det runt en mini me. Lovar!”, var artistens svar.

– Det är ju en generell fråga som handlar om ifall jag någon gång vill ha barn. Och som de allra flesta, det vill man ju någon gång. Men nej, det är inget jag har börjat skissa på, säger han till Expressen.

Efter Melodifestivalen väntar flera nya musiksläpp från Eric Saade.

– Det blir engelsk musik nu, i alla fall de kommande låtarna. Och det är jävligt kul för det var ju fem år sedan sist. Jag har spelat in massa videos och låtar och skriver i ganska hög takt.


The Mamas starka budskap i Melodifestivalen