Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elisa fick nobben - sedan kom oväntade samtalet

Dansbandsdrottningen berättar nu om sanningen bakom hennes framtida medverkan i SVT-programmet.
Elisa Lindström tävlade i Melodifestivalen 2014.
Foto: SVEN LINDWALL
Elisa Lindström.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Elisa Lindström, 29, är klar för Melodifestivalen 2021.

Dock hade dansbandsstjärnan inte räknat med att hon skulle komma med efter att flera låtar fått nobben av SVT.

– Sedan hörde SVT av sig och sa att jag skulle göra några försök till. Då dök den här låten upp, säger Elisa Lindström.


Ser du fram emot Melodifestivalen? Välkommen att kommentera och diskutera i fältet längst ned.

I tio års tid har Elisa Lindström, 29, varit en av de starkast lysande stjärnorna på dansbandshimlen och för sex år sedan debuterade hon i Melodifestivalen med låten ”Casanova”.

Nästa år gör hon comeback med låten ”Den du är”. Men att hon skulle vara med i nästa års ”Mello” trodde hon inte.

– Vi hade skickat in några låtar som inte kom med. Jag hade liksom tänkt att det inte blir något i år, säger Elisa Lindström.

Men så ringde SVT upp henne och frågade om hon inte kunde göra några försök till och skicka in ytterligare några låtförslag.

– Så jag testade några låtar och sedan dök den här låten upp, den kanske inte var tänkt till Melodifestivalen först men när den väl kom så var den så stark.

Elisa Lindström beskriver låten som en tidlös ballad. Första gången hon hörde den började hon gråta.

– Den öppnade upp alla lager.

Handlar om att våga vara den man är

29-åringen förklarar att låten handlar om att man ska våga vara den man är.

– Är vi dom vi är så är vi magiska. Alla varelser är magiska och unika om vi vågar var vårt sanna jag, säger Elisa Lindström och fortsätter:

– Jag tycker att det är svårt i den värld vi lever i att bara vara sann och hålla sig till den man är innerst. På något sätt blev jag påmind om vem jag är innerst när jag fick min dotter. påmindes om hur jag var när jag var liten, när hon kom. Så den här låten kommer så rätt i tiden för mig också.

KOMMENTERA ARTIKELN

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Expressen möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till expressen.se. Expressen granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Läs mer om kommentering här.