Elin Lanto uppträder utan trosor på scenen

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. Elin Lantos hemliga segerrecept i kväll - inga trosor på scenen under direktsändningen.
- Jag är naken, kanske lite småäckligt, säger sångerskan.
I kväll hoppas Elin Lanto slå igenom i Melodifestivalen. Efter 2008 års "Andra chansen"-äventyr är nu siktet inställt på Globen.
Och för att ta sig dit använde hon inte bara en kroppsstrumpa som är genomskinlig på sidorna.
Hon går betydligt längre.
- Jag är naken, lite småäckligt kanske. Men man måste det för att få fram den här lilla grejen här, säger hon och pekar på den transparenta delen av dräkten.
Är du verkligen naken under kroppsstrumpan?
- Ja, det är inga trosor under. Men jag är ändå väldigt klädd, eller hur (skratt).
Kommer nakendräkten att ta dig till Globen?
- Jag hoppas att det är hela numret i sådana fall, men jag tycker att den är tjusig och värd att få ses en gång till.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag