Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Debut-tjejerna i Love Generation gråter av lycka

Love Generation tävlar i den fjärde delfinalen av Melodifestivalen. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
MALMÖ. Love Generation tippas bli kvällens stora vinnare.
Själva är de så glada över de positiva reaktionerna att de senaste dagarna gråtit tillsammans - av lycka:
- Man blir väldigt rörd, säger Melanie Taylor, 19.

FAKTA

 Detta är Love Generation


Melanie Taylor, 19, Mikaela Urbom, 17, Cornelia Jakobsdotter Samuelsson, 18, och Charly Q, 22 bildar tillsammans nya supergruppen Love Generation, skapad av redan nu legendariske svenske producenten Redone, mannen bakom superstjärnor, bland andra Lady Gaga.
Redan nu jämförs de med andra kända tjejgrupper som Atomic Kitten, Spice Girls, Destiny's Child och Sugababes. 

De fyra unga tjejerna i Love Generation har des senaste månaderna tränat stenhårt dag som natt, för att i kväll kunna göra debut inför svenska folket.
När de varit inne i sin bubbla av träning säger de att de haft svårt att veta om det de gör verkligen är bra, och om det kommer att gå hem. Känslan när folk nu säger att de gillar dem är därför känslosam - och många tårar har gråtits i Malmö redan nu.
- Vilken känsla det är det här, oj, oj, oj, säger Cornelia Jakobsdotter Samuelsson, 18, och skakar på huvudet av lycka för folks positiva reaktioner.
- Man blir väldigt rörd. Vi började fan att grina i går. Man vet inte vad man ska förvänta sig innan man börjar, men vi har jobbat så hårt och piskat oss till perfektion för dans och allt det här, så när det blir så här väl mottaget så är det verkligen jättefint och vi blir verkligen rörda, säger Melanie Taylor.

Taggade till tusen

I kväll går tjejerna: Charly Q, Cornelia, Melanie och Mikaela Urbom, nu in för sitt livs viktigaste kväll - och de är taggade till tusen.
- Tankarna snurrar konstant kring Love Generation. Det går inte en stund utan att man tänker på det. Förutom när man sover, fast då drömmer man om det i stället. Det här är ju det bästa som har hänt oss allihopa, och det ska bli så underbart att få stå där på lördag, säger Mikaela Urbom, 17.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!