Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De vet du-Johans strypskämt med FO&O-Felix

Foto: SVT
Foto: SVT

De vet du slogs ut av FO&O.

När resultatet ropades ut svarade De vet du-medlemmen Johan Gunterberg med att ta strypgrepp på FO&O-sångaren Felix Sandman.

Nu berättar han om skämtet.

– Såg det ut som att det var på riktigt? säger Johan Gunterberg.

De vet du med sin låt ”Road trip” mot FO&O och deras bidrag ”Gotta thing about you” i Melodifestivalens andra chansen. När Melodifestivalen-programledarna David Lindgren, Hasse ”Kvinnaböske” Andersson och Clara Henry läste upp resultatet från omröstningen stod det klart att De vet du var utslaget.

Gruppmedlemmen Johan Gunterberg passade då på att gå fram till FO&O-medlemmen Felix Sandman och greppa honom om halsen i ett strypgrepp.

Efter uttåget berättar De vet du-medlemmarna att de älskar FO&O och att de var säkra på att deras resa med ”Road trip” i Melodifestivalen skulle ta slut i andra chansen.

– Ja, ja, vi visste att vi skulle åka ut, säger Gunterberg.

Gunterberg: ”Fan vad pin”

När Expressens reporter frågar om vad som låg bakom strypgreppet på Felix Sandman, svarar medlemmarna att det bara var på skämt – och att det var planerat.

– Såg det ut som att det var på riktigt? Fan vad pin i sådana fall, säger Johan Gunterberg.

”Älskar The Foo”

Christopher Martland fortsätter med en kärleksförklaring till Melodifestivalen-konkurrenterna i FO&O, tidigare kända som The Fooo conspiracy:

– Vi älskar The Fooo, säger han.

FO&O går vidare till final tillsammans med Lisa Ajax, Anton Hagman och Boris René.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.