Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Därför väljer Brolle bort kärleken

Publicerad

Göteborg är hemmaplan för Mimi Werner.

Men när hon ställer sig på scen på lördag är det utan pojkvännen Brolle som missar direktsändningen av Melodifestivalens andra deltävling på grund av jobb.

Däremot har Brolle varit med och tagit fram numret.

– Han har varit med och coachat på många sätt. Vi gör väldigt mycket tillsammans, säger Mimi Werner.

Göteborgskan Mimi Werner är på hemmaplan när hon ställer sig på scenen i Scandinavium under den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2018.

Det är andra gången gillt för sångerskan som för två år sedan ställde upp i tävlingen med "Ain't no good".

– På scen kommer jag ha fyra coola, snygga och starka tjejer med mig så det kommer vara riktigt mycket girlpower. Det är ett starkt gäng, säger Mimi Werner om comebacken.

Var det här viktigt för dig?

– Låten har mycket attityd och känsla och de här fyra tjejerna som jag har med mig de har samma känsla som jag har. Därför var det väldigt viktigt för mig att ha ha med dem.

 

LÄS MER: Artisten är Brolles nya kärlek – efter uppbrottet 

 

Den här gången heter bidraget "Songburning" och Mimi Werner har bland annat fått hjälp av pojkvännen Kjell "Brolle" Wallmark.

– Vi har gjort väldigt mycket tillsammans inför numret och förberett nu innan. Han har varit med och coachat på många sätt. Vi gör väldigt mycket tillsammans.

Under lördagens direktsändning kommer Mimi Werner att ha stöd från familjen.

– Familjen kommer vara på plats och peppa, absolut.

Däremot missar Brolle direktsändningen.

– Han gigar ju i Stockholm! Han kör sin show på Göta Lejon så han kanske kommer till efterfesten sen.

LÄS MER: Mimi Werner har hemmaplan på Melodifestivalen 

 

Han missar alla dagar?

– Ja precis. Men jag har med honom i hjärtat och vi håller kontakten ändå.

Du och Brolle var i Rumänien i höstas?

– Ja vi var där och sjöng för fattiga barn på barnhem. Det var den häftigaste resan jag har gjort i hela mitt liv. Och väldigt jobbigt. Det var skönt att vi hade varandra där för det var en tuff resa. Vi fick se hur barnen hade det och vilken misär de lever i. Det var väldigt svårt att se när man själv lever i det här bruset. Det är en väldigt stor kontrast och jag är tacksam för att vi åkte dit.

Vad betyder Brolle för dig?

– Jättemycket. Vi är ett starkt team.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag