Molly Sandén Foto: Sven LindwallMolly Sandén Foto: Sven Lindwall
Molly Sandén Foto: Sven Lindwall
Danny Saucedo och Molly Sandén Foto: Jari KantolaDanny Saucedo och Molly Sandén Foto: Jari Kantola
Danny Saucedo och Molly Sandén Foto: Jari Kantola

Danny Saucedo friade till sin Molly Sandén

Publicerad

Danny Saucedo och Molly Sandén ska gifta sig.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén när de besteg Kilimanjaro, i kväll påminde han henne med ett sms - mitt under finalen.

– Det är därför jag är inte så ledsen, för jag visste hela tiden att jag hade något större att fira, säger Molly Sandén.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén första gången när de besteg Kilimanjaro tillsammans. Under kvällens final av Melodifestivalen påminde han henne med en kärlekshandling, vilket Aftonbladet var först med att rapportera.

När Molly Sandén satt i green room fick hon ett sms från kärleken.

– Han friade uppe på Kilimanjaros topp och där sa jag ja. Och under melodifestivalen nu skickade han ett sms när det gick lite dåligt för att jag skulle bli lite glad. Det är därför jag är inte så ledsen, för jag visste hela tiden att jag hade något större att fira, säger Molly Sandén till Expressen.

 

 

LÄS MER: Molly Sandén: "Har inte velat säga något"

 

 

Molly Sandén: "Vi är förlovade"

Molly Sandén ville inte att deras relation skulle stå i fokus under tävlingen och därför har de inte sagt något förrän nu.

– Det var inte meningen att det skulle komma ut på det här sättet, säger Molly Sandén och fortsätter:

– Vi beslutade att efter melodifestivalen skulle vi komma ut med att vi är förlovade.

Paret besteg Kilimanjaro i Tanzania i syftet att samla in pengar till Barncancerfonden. Att bestiga Kilimanjaro, som är 5892 meter högt, tar nästan en vecka.

 

 

LÄS MER: Danny Saucedos vågade bild till flickvännen Molly

 

 

Molly Sandén berättar att det var just när det var som tuffast uppe på berget som pojkvännen gick ner på knä.

Tidigare har hon beskrivit bestigningen som fruktansvärd.

– Det var så jävla jobbigt. Det var tio gånger värre än jag trodde. Jag tänkte så många gånger "vad gör jag här". Men när det går lite tid kommer man mest ihåg det som var bra.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag