Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlotte Perrellis lyxvideo

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
STRÅLANDE HUMÖR. Charlotte Perrelli spelade i går in videon till "Hero".
Foto: ROBBAN ANDERSSON

Här är de första exklusiva bilderna från Charlotte Perrellis lyxiga "Hero"-musikvideo. Iklädd samma klänning som Posh Spice äger -  en guldklänning för inte mindre än 15 000 -  spelade hon i natt in videon som nu ska hjälpa henne till seger i Eurovision-finalen: - Alla som röstar kommer att kunna se den på tv innan finalen.  

- Jag älskar den! säger hon.

Det sparades inte på krutet när Charlotte Perrelli i går kväll började att spela in musikvideon "Hero"  i centrala Stockholm. 

"Så himla kul"

 Sångerskan hade under inspelningarna hjälp av stylist, makeupartist, regissör, ett tiotal fotografer, ljud och ljusarbetare, samt ett flertal statister som kommer att synas i videon. Och sångerskan själv var på ett strålande gott humör.

 - Ja, verkligen! Det känns så himla kul att få bjuda mina fans på den här videon. Och självklart kan den spela roll i om folk kommer att rösta eller inte. Sitter det folk i olika länder och ser den på tv och gillar den innan så kanske det är större chans att de röstar, säger hon.

15 000 kronor

 Charlottes syster Kina Björk har stylat sin syster i videon -  och då kostat på sig all tänkbar lyx. Bara guldklänningen Charlotte bär i videon går loss på inte min-dre än 15 000 kronor:

 - Ja, den är dyr... Det är samma klänning som Posh Spice har. Hon har den  i silver/lila och Charlotte har den i guld i videon, säger Kina Björk.

 Även skor, smycken, och Perrellis andra kläder som syns i musikvideon är exklusiva. 

 Sångerskan bär i videon fyra olika uppsättningar -  alla svindyra:

 - Jag vet inte om jag vill säga hur mycket allt kostar tillsammans. Det blir ganska så mycket, säger Kina Björk.

Avslutar med stil

 I dag avslutar Charlotte Perrelli inspelningarna av videon -  och hon gör det med stil -  högst uppe på taket till den aréna hon nyligen vann årets Melodifestival -  Globen:

 - Jag ska ha en specialsydd vit långklänning. Det kommer att bli så himla bra det här... säger hon.

 Inom två  veckor kom- mer videon att visas i svensk  tv.

FAKTA

Samma klänning men i olika färger
* Klänningen som Charlotte Perrelli bär i "Hero"-videon är en likadan klänning som före detta Spice-girls-sångerskan Victoria "Posh Spice" Beckham vid flera tillfällen synts i på röda mattan. Enda skillnaden är att Posh Spice valde en silver/lila modell, till skillnad från Charlotte som i videon bär samma modell i guld. Charlotte och Victoria har den dessutom i samma storlek, extra small.
* Charlottes syster Kina är nöjd med sitt lyxiga val: "Ja, den är otroligt snygg. Sitter så himla bra, som ett skinn, säger hon.