Kjell "Brolle" Wallmark ska ha visat fingret och slagit undan kameran på en Aftonbladet-fotograf. Foto: PONTUS HÖÖKKjell "Brolle" Wallmark ska ha visat fingret och slagit undan kameran på en Aftonbladet-fotograf. Foto: PONTUS HÖÖK
Kjell "Brolle" Wallmark ska ha visat fingret och slagit undan kameran på en Aftonbladet-fotograf. Foto: PONTUS HÖÖK
Brolle anslöt till efterfesten efter att ha missat andra deltävlingen i Scandinavium. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMBrolle anslöt till efterfesten efter att ha missat andra deltävlingen i Scandinavium. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Brolle anslöt till efterfesten efter att ha missat andra deltävlingen i Scandinavium.  Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Brolle i konflikt – hamnade i stort tumult på festen

Publicerad

Artisten Kjell "Brolle" Wallmark ska ha visat fingret och slagit undan kameran på en Aftonbladet-fotograf under Melodifestivalens efterfest, skriver Aftonbladet. 

Tidningen tonar dock ner att det skulle röra sig om ett bråk – och i nuläget är det inte aktuellt att vidta åtgärder.

– Det som hände hände och det är tråkigt, säger Fredrik Lindén, informationsdirektör vid Schibsted. 

Brolle vill inte kommentera händelsen.

I går säkrade Mimi Werner en plats i andra chansen efter Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg. 

Tävlingen följdes upp av en efterfest dit artister, vänner, familj och kändisar tog sig. 

Mimi Werners pojkvän, Kjell "Brolle" Wallmark, hade samma kväll spelning i Stockholm och missade tävlingen – men tog bilen ner till Göteborg och anslöt till efterfesten. 

https://www.instagram.com/p/BfCBQ9Dndsl/?hl=sv&taken-by=brollewallmark

Brolle attackerade fotograf på efterfesten

Enligt Aftonbladet ska Brolle ha varit märkbart irriterad efter att han anlänt till hotellet i Göteborg. 

Tidningen skriver att han visade fingret innan han slog undan kameran på en Aftonbladet-fotograf. Flickvännen Mimi Werner ska ha hållit om pojkvännen och försökt lugna ner honom, skriver tidningen. 

– Inga kommentarer, säger Brolle till Expressen. 

Schibsteds informationsdirektör, Fredrik Lindén, är informerad om händelsen men vill tona ner att det skulle ha handlat om ett bråk. 

– Brolle slog av oklar anledningen undan kameran, men något bråk skulle jag nog inte kalla det för. Det är inte så vi upplevde det, säger han. 

Brolle och Mimi Werner på flyget mot Stockholm efter deltävlingen i Göteborg.Foto: OLLE SPORRONG

Inga åtgärder vidtas i nuläget

Fredrik Lindén säger att det som hände var "tråkigt" – men det är i nuläget inte aktuellt att vidta några åtgärder.

– Det som hände hände och det är tråkigt så klart, men det är inte aktuellt att vidta några åtgärder, säger han. 

Har du varit i kontakt med fotograferna? 

– Jag har haft kontakt med en av dem. Det var tydligen två fotografer och jag har pratat med den ena. Det verkade vara lugnt. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag