Brandsta-Olle bröt penisen

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. Brandsta-stjärnan Olle Östberg bröt sin penis
under en sexakt.
Han tvingades till akut operation och tvingades sy 18 stygn.
- Det var blod överallt och gjorde fruktansvärt ont, berättar han.
Olle Östberg är en av stjärnorna i Brandsta City Släckers. I morgon tävlar de i femte delfinalen av schlager-SM i Söndagsöppet med sitt bidrag 15 minuter. För Expressen väljer han nu exklusivt att tala ut om den svåra olycka han var med om som 30-åring. Oerhört pinsamt Det var med hans dåvarande flickvän som olyckan inträffade. - Vi hade sex hemma i lägenheten och plötsligt hände det bara. Jag hamnade snett och kände en oerhörd smärta, berättar Olle Östberg. - Jag började blöda och smärtan var outhärdlig. Det var fruktansvärt. Olle Östberg arbetar i vanliga fall som brandman i Helsingborg och känner alla som jobbar vid akutmottagningen. - Av naturliga skäl tyckte jag att det som hade hänt var oerhört pinsamt, så först tänkte jag strunta i att åka till läkaren, berättar han. Men efter tre timmar insåg Olle Östberg att han var tvungen att uppsöka läkare. - Den hade då svullnat upp och det dunkade konstant i den. Väl på akuten blev han vidareskickad till en urolog. - När han såg vad som hänt sa han bara: Den är bruten. Då skrattade jag. Jag trodde att han drev med mig. Ett ärr påminner Olle Östberg fick 18 stygn och var i två veckor efteråt tvungen att gå med bandage. - Dessutom var jag tvungen att avhålla mig från sex i över sju veckor. I dag har Olle Östberg inga men av olyckan. - Det enda som syns är ett ärr, men i övrigt är den helt funktionsduglig, säger han och skrattar, men blir sedan allvarlig: - Det som hände mig önskar jag ingen annan. Det var fruktansvärt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag