Boris René lever ett dubbelliv – som artist och även fotbollsspelare. Foto: (C) Pelle T NilssonBoris René lever ett dubbelliv – som artist och även fotbollsspelare. Foto: (C) Pelle T Nilsson
Boris René lever ett dubbelliv – som artist och även fotbollsspelare. Foto: (C) Pelle T Nilsson
Direkt efter Andra chansen måste han tillbaka till fotbollsträningarna. Foto: Sven LindwallDirekt efter Andra chansen måste han tillbaka till fotbollsträningarna. Foto: Sven Lindwall
Direkt efter Andra chansen måste han tillbaka till fotbollsträningarna.  Foto: Sven Lindwall

Boris lever dubbelliv: "Det har varit tufft"

Publicerad

Boris René har tagit paus för fotbollen för att medverka i Melodifestivalen.

Men redan nästa vecka måste han vara tillbaka för träningen.

– Då måste jag vara tillbaka, och träna på som vanligt, säger han.

Normalt sett spelar Boris René fotboll i Degerfors. Men nu gör han succé i Melodifestivalen - och tävlar på lördagen i Andra chansen.

Boris René slits nu mellan Melodifestivalen och fotbollsträningarna.

– Nu har jag tagit ledigt. Tränarna har varit supersköna. Det blir mycket ledighet, man har missat mycket. Men det är jättekul, säger han och fortsätter:

– Melodifestivalen sker inte varje år för en artist, att få äran att vara med här, då kanske man får skippa en försäsong.

 

LÄS MER: Allt om Melodifestivalen

 

Måste vara tillbaka nästa vecka

Däremot får Boris René inte missa hela försäsongen, och måste i stället kombinera Melodifestivalen med sin träning.

– Inte en hel säsong, då får man kombinera lite. Det har jag fått göra nu också. Det har varit tufft, men det har gått. Man får ta det som det kommer. Egentligen ska jag vara där så mycket som möjligt, alla pass. Men i och med att jag är här nu har de gett en lite ledighet, säger Boris René.

Och redan på måndag efter Andra chansen måste Boris René vara tillbaka på fotbollsplanen.

– Då måste jag vara tillbaka, och träna på som vanligt, säger han.

 

LÄS MER: Molly sjuk – tvingades uppsöka läkare

 

Drabbats av förkylning

Men om du går till final?

– Då får jag vara borta igen. De har väldigt mycket förståelse för det hela.

Boris René har dessutom drabbats av sjukdom bara dagar innan Andra chansen. Något Molly Pettersson Hammar också gjort - hon är förkyld, och tvingades efter sin repetition på torsdagen uppsöka läkare.

– Det är ingen större dramatik. Men jag är lite förkyld, det är jag. Men jag är på jättebra humör och mår bra ändå. Jag har fått lite Alvedon eftersom jag hade lite huvudvärk, men det blir det ju lätt också i och med ljuset, säger Molly Pettersson Hammar.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag