Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anis Don Demina föll – trots kändisstödets hjälp: ”Helt paff”

Anis Don Demina lyckades inte ta sig till final, trots offentligt stöd av många av Sveriges största influencers på sociala medier.Foto: SVEN LINDWALL
Men artisten är ändå nöjd med placeringen – speciellt eftersom han vaknade sjuk på lördagsmorgonen.Foto: SVEN LINDWALL

Anis Don Demina lyckades inte ta sig till final, trots offentligt stöd av många av Sveriges största influencers på sociala medier.

Men artisten är ändå nöjd med placeringen – speciellt eftersom han vaknade sjuk på lördagsmorgonen.

– Det visar att det inte krävs mycket för att det ska gå åt helvete, oavsett hur rutinerad man är, säger Anis Don Demina.

Anis Don Demina knep en plats i Andra chansen med sitt bidrag ”Vem e som oss”, där han tog hjälp av influencervännerna Samir och Viktor, Theoz och Lisa Anckarman på skärmen han hade med på scenen.

Men det var inte bara på scenen artisten fick hjälp av att ha en Youtube-kanal med närmare en halv miljon följare och kända vänner – han fick också stort stöd bland landets största influencers på Instagram. Personer med hundratusentals följare på sociala medier, som Joakim Lundell, Eric Saade, Margaux Dietz och Samir Badran, bad alla sina följare att rösta på Anis Don Demina i tävlingen.

Stödet från vännerna: ”Tvingats stänga av den”

Rapparen är chockad över hur mycket stöd han fick av sina kända vänner.

– Jag är helt paff över hur mycket det faktiskt var, jag är jäkligt tacksam för det. Jag har inte hunnit kolla min telefon, den har sprängts av det här. Den är så varm att jag tvingats stänga av den.

Men trots stödet lyckades Don Demina inte ta sig till final, och fick i stället nöja sig med en plats i Andra chansen – något han menar att han inte är besviken över.

– Jag är nöjd, glad, har inte fattat vad som har hänt. Jag är väldigt mycket lugnare än jag trodde att jag skulle vara. Om två veckor kör vi igen, säger han.

Anis Don Deminas plan – vill ta dig till final

Anis Don Demina hoppas kunna ta sig till final – men tar ingenting för givet.

– Det återstår att se. Det beror på vem de pinnar mig mot, vad jag är i för form. Det är så mycket som spelar roll. Det är så mycket som kan hända på en dag. Jag blev sjuk, jag var sjuk när jag vaknade imorse. Snuvig och så där. Sen gick det ju bra ändå. Det var inte på den nivån att det var ett problem, men det visar att det inte krävs mycket för att det ska gå åt helvete, oavsett hur rutinerad man är.

Efter lite medicin är artisten redo att festa natten lång.

– Jag tog Alvedon och lite te. Så nu är jag redo för efterfest.

Mariettes olycka på efterfesten