Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Al Fakirs kärlekshyllning till Lina – trots frånvaron

Lina Hedlund om alla hjärtans dag-hyllningen från Nassim.
Lina Hedlund och Nassim Fakir hinner med att överraska varandra på alla hjärtans dag – trots Hedlunds intensiva jobb med Melodifestivalen.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir tillsammans under Melodifestivalen 2019 då Lina Hedlund var bland de tävlande.
Foto: OLLE SPORRONG
Lina Hedlund
Foto: SVEN LINDWALL

Det är svårt att hinna fira alla hjärtans dag när man samtidigt ska programleda Melodifestivalen – men Lina Hedlund lyckas med tricket.

Medan hon och fästmannen Nassim Al Fakir överraskat varandra, lyser kärlekshyllningarna till andra programledarna med sin frånvaro.

– När jag kom hem i går efter att vi hade varit på kommunfesten så stod det en bukett på mitt bord, och så var det rosblad runt hela badkaret och handfatet, från Nassim, säger Lina Hedlund.

Att fira alla hjärtans dag kan vara kul eller bara jobbig press – och när man är programledare för Sveriges största underhållningsprogram är det kanske en sak för mycket att tänka på.

Men när Lina Hedlund återvände trött till hotellrummet på torsdagskvällen möttes hon av en fin kärleksgest från sin fästman, Nassim Al Fakir, som är hemma med parets två söner.

– När jag kom hem i går efter att vi hade varit på kommunfesten så stod det en bukett på mitt bord, och så var det rosblad runt hela badkaret och handfatet, från Nassim. Det var väldigt väldigt fint, säger Lina Hedlund.

Lina Hedlunds kärlekserkännande

Hedlund erkänner att hon kan ha tvingat fram den romantiska överraskningen – hon hade nämligen en egen plan för sin sambo och deras barn.

– Jag kanske framkallade det lite, för jag ringde hem och sa: ”Imorrn när ni vaknar så ligger det en hög med paket till er tre, till killarna och till dig. Då tänkte han kanske: ”Jävlar, jag måste också göra något”. Men det spelar ingen roll, det är kärlek, säger hon.

Hedlunds planerande inspirerar hennes kolleger.

– Det är roligt när du säger att du gömt lite paket. Så skulle man ha gjort ja, innan man åkte.

Linnea Henriksson: ”Glömmer bort” 

Linnea Henriksson fick ingen alla hjärtans dag-överraskning av sin sambo – men hade inte planerat något för honom heller.

– I mitt förhållande är vi lika ömsesidigt gulliga åt andra hållet, att vi glömmer bort sånt där kanske.

Men det är inte bara på alla hjärtans dag som Lina Hedlund uppmärksammas av fästmannen.

– Så var det även första veckan när man åkte och du packade upp. ”Åh, titta vad Nassim har skickat”, så var det ett jättefint brev. Och sen plockade David upp: ”Åh, jag har fått en teckning av Betty”, berättar Linnea Henriksson.

– Linnea rotar lite i sin väska: ”Nä, inget här nej...”, fyller David Sundin i.


TV: Mariette om tiden bakom scenen och hennes chanser inför den tredje deltävlingen i Melodifestivalen

Mariette om tiden bakom scenen och hennes chanser inför den tredje deltävlingen i Melodifestivalen.