Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mello-profilen stöttas
efter ärliga inlägget

<p>Jon Henrik Fjällgren stöttas efter dystra inlägget.</p>Foto: Sven Lindwall
<p>"Sitter vid elden och funderar på om livet vänder", skriver Jon Henrik Fjällgren.</p>Foto: Sven Lindwall

Jon Henrik Fjällgren får ett stort stöd efter sitt dystra inlägg.

"Sitter vid elden och funderar på om livet vänder", skriver sångaren själv på Instagram.

Nu fylls kommentarsfältet med peppande ord.

På en fridfull bild som Melodifestivalen-artisten Jon Henrik Fjällgren har lagt upp på Instagram syns han sitta intill en brasa.

Till bilden har han själv skrivit: "Sitter vid elden och funderar på om livet vänder."

Det dystra inlägget har fått många fans att skicka stöttande ord till Jon Henrik Fjällgren.

"Ditt hjärta är gjort av guld, låt inte tidigare händelser ta över. Det gör ont, det måste få höra ont. Jag tror på dig!", skriver en person.

"Livet kommer vända, det får ta sin lilla tid. Du ska veta att du inte är ensam, vi är jättemånga som bryr oss om dig", skriver en annan.

 

 

 

 

Berättat om sin depression

Jon Henrik Fjällgren har tidigare berättat om sin depression och han har diagnostiserats med posttraumatiskt stressyndrom. Han har tidigare berättat för Expressen att han går i terapi för att bekämpa sina inre demoner.

Han har svårt att beskriva vad det är som gör att han mår dåligt, men säger att det handlar om minnen som han har förträngt.

 

LÄS ÄVEN: Jon Henrik berättar om sin depression

 

– Det är minnen som min kropp kommer ihåg men som jag inte minns. Det är typiskt när man är deprimerad, man har trauman som man inte alla gånger vet varför man har. Så det är det jag försöker få ut, sade Fjällgren.

– Det har med min uppväxt att göra, mobbningen och vänner som har dött. Jag har inte riktigt bearbetat sorgen utan bara kört på med musiken. Men allt kommer ikapp en.

Deltog i Melodifestivalen

Jon Henrik Fjällgren deltog i Melodifestivalen 2015 med låten "Jag är fri (Manne leam frijje)" och tog sig till final. Där kom han på andra plats efter Måns Zelmerlöw.

I årets Melodifestivalen tävlade han tillsammans med Aninia och tog sig till final ännu en gång. De slutade på tredje plats efter Nano och vinnaren Robin Bengtsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.