Melins hemliga återförening med Läckberg

Camilla Läckberg
Foto: /Ibl / /IBL
Martin Melin
Foto: Cornelia Nordström

Martin Melin firade jul med båda sina exfruar.

Nu berättar han om relationen med Camilla Läckberg.

– Vi umgås inte, däremot har vi jättebra kontakt, säger Martin Melin.

Under måndagen bjöd polisen och den tidigare "Robinson"-profilen Martin Melin sina Instagram-följare på en skämtsam uppdatering som lyder: "Det är fult att ljuga, ju...".

På bilden står Martin Melin och läser en artikel ur Aftonbladets kändistidning Klick. På förstasidan lyder rubriken "Därför ljög Camilla om skilsmässan".

Nu berättar Martin Melin vad han menar:

– Jag anspelar bara på rubriken där, det stod någonting om att Camilla ljög om skilsmässan på förstasidan. Så det är ingen anspelning på att tidningen eller att Camilla ljuger, säger Martin Melin och fortsätter:

– Hela artikeln är löjlig för det är ingen lögn i sig. Vad det handlar om är att hon nu ger en annan, eller snarare den riktiga versionen, av hur det gick till. Men den förra versionen var ju ingen lögn.https://www.instagram.com/p/BPUarFTAa00/

LÄS MER: Martin Melins pik till Camilla Läckberg


Martin Melin påpekar att inlägget inte handlade om någon kritik.

– Det var ingen pik eller någon anspelning på någonting, absolut inte. Det handlade om rubriken bara. Jag hade inte sett den faktiskt, så var vi inne och handlade mat. Min kollega tyckte att det skulle vara jätteroligt om jag bläddrade i tidningen och då höll jag med, säger han och skrattar.

Vad tycker du om artikeln?

– Jag har svarat på det som står i artikeln så det var inte mer med det. Artikeln handlar helt enkelt om att det var Camillas beslut att vi skulle skilja oss. Och det är inget mer med det, det är alltid en person som väcker frågan och det var Camilla som gjorde det den här gången. Så artikeln är saklig och helt okej. Men det är en ickenyhet även om den inte är elak eller felaktig. Det är vad det är.

Martin Melin: "Vi umgås inte"

Enligt Martin Melin umgås han och Camilla Läckberg inte i dag.

– Nej vi umgås inte, men däremot har vi jättebra kontakt och så. Absolut. Det är noll problem. Vi hämtar och lämnar barn hos varandra.


LÄS MER: Martin Melins kritik mot polisen: Är orolig


Martin Melin berättar dessutom att han och Camilla Läckberg firade jul ihop.

– Så det är vad det är, det är liksom inga hard feelings från något håll och allting är kanon. Men vi hänger inte, det gör vi inte.

Firade ni hela familjen?

– Ja, det var båda mina exfruar ute hos exfru ett. Och Camillas nya svärföräldrar, min pappa och alla barnen och så där. Jag har ju firat jul med Camilla sex-sju gånger tidigare så det var inget nytt på så sätt. Och jag känner ju Simon, det är en cool kille. Så det är noll problem.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.