Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melin slår tillbaka – efter Läckbergs utspel

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Martin Melin är aktuell i och med 20-årsjublieet av det första avsnittet av "Expedition: Robinson".

Men "Robinson"-vinnaren har varit omtalad på senaste av en annan anledning: det tidigare äktenskapet med deckarförfattaren Camilla Läckberg. 

Exfrun lade i måndags upp en bild på Instagram där hon i bildtexten påstod att Martin Melin umgicks med "sin nya kärlek".

– Jag är trött på att prata om Camilla, säger Martin Melin till Expressen. 

Camilla Läckbergs märkliga Instagraminlägg – som snabbt togs bort av deckarförfattaren efter att det uppmärksammats – förbryllade exmaken Martin Melin, berättar han för Expressen. 

Det var under en möhippa, som vännerna anordnade åt Camilla Läckberg, 43, efter att hon gift sig med nya kärleken Simon Sköld, 30, som hon lade upp en bild med den medföljande texten:

”Jag är på Ingarö. Simon hänger med övriga barnen. Martin Melin är i Uddevalla med sin nya kärlek”.

Det var Aftonbladet som först rapporterade om bilden. Martin Melin, 50, kommenterade då tilltaget i ett sms till tidningen: 

"Vet inte varför hon skrev det!?"

 

LÄS MER: Martin Melin om äktenskapsförordet 

Inget nytt förhållande

Han berättar för Expressen att han inte har något nytt förhållande.

– Jag träffar inte någon, jag dejtar inte någon. Jag har inte ens en flört, säger "Robinson"-vinnaren. 

Han säger att det går bra att fråga honom om vad som helst – men säger ändå att han blir "otroligt less" på att prata om exfrun. 

– Jag blir bara less på det. Fråga inte mig om saker om henne. 

– Jag känner bara litegrann att jag är trött på att prata om Camilla. Det är fyra år sedan vi skilde oss. Någonstans måste folk inse det. 

– Jag är trött på att hela tiden hamna i artiklar med och om Camilla. Hon har ett nytt liv, en ny kille, nytt allting. Då kan man skilja på det, tycker jag. 

 

LÄS MER: Läckberg pekar ut kvinna som Melins nya kärlek

Berättar om nakenbilderna 

Någon ny kärlek har Martin Melin alltså inte – men det betyder inte att att han står utan beundrare. 

Han berättar för Expressen att det händer att följare på sociala medier försöker fånga hans uppmärksamhet med lättklädda bilder. 

– Jag kan få nakenbilder skickade till mig, berättar han. 

Men explicita bilder är inte rätt sätt att nå hans hjärta. 

– Det är fel sätt att träffa mig på. Jag går inte i gång på det. Det viktigaste är inte hur en person ser ut naken, säger Martin Melin. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.