Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
 Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Melin slår tillbaka –  efter Läckbergs utspel

Publicerad

Martin Melin är aktuell i och med 20-årsjublieet av det första avsnittet av "Expedition: Robinson".

Men "Robinson"-vinnaren har varit omtalad på senaste av en annan anledning: det tidigare äktenskapet med deckarförfattaren Camilla Läckberg. 

Exfrun lade i måndags upp en bild på Instagram där hon i bildtexten påstod att Martin Melin umgicks med "sin nya kärlek".

– Jag är trött på att prata om Camilla, säger Martin Melin till Expressen. 

Camilla Läckbergs märkliga Instagraminlägg – som snabbt togs bort av deckarförfattaren efter att det uppmärksammats – förbryllade exmaken Martin Melin, berättar han för Expressen. 

Det var under en möhippa, som vännerna anordnade åt Camilla Läckberg, 43, efter att hon gift sig med nya kärleken Simon Sköld, 30, som hon lade upp en bild med den medföljande texten:

”Jag är på Ingarö. Simon hänger med övriga barnen. Martin Melin är i Uddevalla med sin nya kärlek”.

Det var Aftonbladet som först rapporterade om bilden. Martin Melin, 50, kommenterade då tilltaget i ett sms till tidningen: 

"Vet inte varför hon skrev det!?"

 

LÄS MER: Martin Melin om äktenskapsförordet 

Inget nytt förhållande

Han berättar för Expressen att han inte har något nytt förhållande.

– Jag träffar inte någon, jag dejtar inte någon. Jag har inte ens en flört, säger "Robinson"-vinnaren. 

Han säger att det går bra att fråga honom om vad som helst – men säger ändå att han blir "otroligt less" på att prata om exfrun. 

– Jag blir bara less på det. Fråga inte mig om saker om henne. 

– Jag känner bara litegrann att jag är trött på att prata om Camilla. Det är fyra år sedan vi skilde oss. Någonstans måste folk inse det. 

– Jag är trött på att hela tiden hamna i artiklar med och om Camilla. Hon har ett nytt liv, en ny kille, nytt allting. Då kan man skilja på det, tycker jag. 

 

LÄS MER: Läckberg pekar ut kvinna som Melins nya kärlek

Berättar om nakenbilderna 

Någon ny kärlek har Martin Melin alltså inte – men det betyder inte att att han står utan beundrare. 

Han berättar för Expressen att det händer att följare på sociala medier försöker fånga hans uppmärksamhet med lättklädda bilder. 

– Jag kan få nakenbilder skickade till mig, berättar han. 

Men explicita bilder är inte rätt sätt att nå hans hjärta. 

– Det är fel sätt att träffa mig på. Jag går inte i gång på det. Det viktigaste är inte hur en person ser ut naken, säger Martin Melin. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag