Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mel Gibsons stora förvandling

Mel Gibson som vi är vana att se honom
Foto: Jordan Strauss / AP TT NYHETSBYRÅN
Så här ser han ut idag
Foto: Andy Kropa / AP TT NYHETSBYRÅN

Mel Gibson återvänder till Hollywood, efter tio år i karriärsexil.

Nu är den kontroversielle skådespelaren och regissören helt oigenkännlig, skriver Page Six.

– Skådespelare som Leonardo DiCaprio, Tom Hardy och Bradley Cooper slåss om att få arbeta med honom, säger en branschperson.

Mel Gibson är tillbaka i rampljuset, och gör comeback i Hollywood efter tio år av kraschad karriär, skriver Page Six.

Gibsons dipp i popularitet hade mycket att göra med de rasistiska och kvinnofientliga telefonmeddelanden som han spelade in till sin exflickvän, som sedan läckte till allmänheten.

Men nu är skådespelaren och regissören tillbaka i rampljuset och har fått sex Oscarsnomineringar för sin film "Hacksaw Ridge", och han ser helt annorlunda ut.


LÄS MER: Mel Gibson blir pappa för nionde gången


Leonardo Di Caprio vill jobba med Mel Gibson


LÄS MER: Gibsons hårda krav på ex-flickvännen 


Mel Gibson återvänder till röda mattan med ett långt grått och svart skägg, med en dramatisk mustasch - och han går knappt att känna igen.

– Skådespelare som Leonardo DiCaprio, Tom Hardy och Bradley Cooper slåss om att få arbeta med honom, säger en branschperson.

Att Gibson har kunnat komma tillbaka in i Hollywoods finrum efter rasistskandalerna beror mycket på pengar, skriver Page Six. Hans nya film har redan dragit in nästan en miljard kronor.

Först var det inga filmbolag som ville ha med Gibson eller hans film - innan det vände.

– Mel har missbedömts av så många människor. Han hade en livskris då: en smärtsam skilsmässa och alkoholism, säger en av hans medarbetare till Page Six.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.