Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mel Gibson visar upp sin förvandling

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Skådespelaren Mel Gibson sågs med ett burrigt skägg i samband med hans film "Hacksaw Ridge." Nu har han bytt ut skäggigt mot en mustasch.
Foto: ANDY KROPA / AP TT NYHETSBYRÅN
Mel Gibson.
Foto: JUKI NUKARI / STELLA PICTURES BACKGRID US

Skådespelaren Mel Gibson ser inte ut som han brukar göra.

Efter att ha hållit sig borta fram rampljuset ett tag tar nu Mel Gibson klivet tillbaka in under strålkastarna för att spela in filmen "Dragged Across Concrete."

I filmen som spelas in i Kanada dök Gibson upp med en minst sagt markerande mustasch.

"Dödligt vapen"-skådespelaren Mel Gibson, 61, visar upp sitt nya jag under inspelningen av amerikansk-kanadensiska action-thrillern "Dragged Across Concrete."

Mel Gibson spelar en äldre polis som har en "flyktig" yngre partner – en karaktär som spelas av skådespelaren Vince Vaughn, 47.

Det var inte länge sedan vi kunde se Mel Gibson i ett enormt skägg när han spelade i filmen "The Professor And The Madman." Inför sin nya filminspelning har skådespelaren bytt ut det burriga skägget mot en grå och bred mustasch. 

LÄS MER: Mel Gibsons stora förvandling efter exilen 


Hollywoodskådespelaren Mel Gibson aktuell i ny film och ny mustasch 

Det var inte länge sedan Mel Gibson inte syntes i Hollywood. Gibsons dipp i popularitet hade mycket att göra med de rasistiska och kvinnofientliga telefonmeddelanden som han spelade in till sin ex-flickvän, som sedan läckte till allmänheten.

Men sedan ett tag är skådespelaren och regissören tillbaka i rampljuset – efter tio års frånvaro.

Mel Gibson fick bland annat sex Oscarsnomineringar för sin film "Hacksaw Ridge." Då hade han ett burrigt skägg som han nu bytt ut mot en grå mustasch. 

LÄS MER: Mel Gibsons beslut efter skandalen 


61-åriga Mel Gibson blev pappa till sitt nionde barn i januari

61-åriga Mel Gibson blev nyligen pappa för nionde gången. Den här gången med flickvännen Rosalind Ross, 26, som han fick sonen Lars Gerard tillsammans med i januari i år.

Mel Gibson har sedan tidigare sju barn med ex-frun Robyn Moore. Han har även en dotter med förre detta flickvän Oksana Grigorieva.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.