Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mel Gibson blir pappa för nionde gången

Rosalind Ross och Mel Gibson
Foto: Lionel Cironneau / AP TT NYHETSBYRÅN
Mel Gibson
Foto: Piero Oliosi / POLARIS POLARIS IMAGES

Mel Gibson blir pappa – igen.

Skådespelaren väntar sitt nionde barn.

– Mel älskar att vara pappa och han och Rose kan inte vänta på att bli föräldrar tillsammans, säger en källa till People.

Skådespelaren Mel Gibson, 60, ska bli pappa för nionde gången. Flickvännen Rosalind Ross, 26, är gravid med parets första gemensamma barn. Paret har varit tillsammans i två år och bekräftade nyligen att de väntar barn tillsammans. Barnet blir Rosalind Ross första barn.

– Mel älskar att vara pappa och han och Rose kan inte vänta på att bli föräldrar tillsammans. De senaste två åren har varit några av de lyckligaste åren han har haft, säger en källa till People.

Den Oscarsbelönade skådespelaren och flickvännen berättade om sitt förhållande när de tillsammans gick på röda mattan vid "Golden globe awards" i januari.

Mel Gibson blir pappa igen

Mel Gibson har sju barn tillsammans med Robyn Moore som han tidigare var gift med. Paret gifte sig år 1980, men gick skilda vägar år 2006. Tillsammans har de barnen Hannah, 36, Edward, 34, Christian, 34, William, 31, Louis, 28, Milo, 26, och Thomas, 17.


LÄS MER: Stjärnans hårda krav på exflickvännen


Skådespelaren har även en dotter tillsammans med exflickvännen Oksana Grigorieva, 46. Dottern Lucia föddes år 2009 och föräldrarna befinner sig i en underhållstvist.

I augusti blev det klart att exflickvännen skulle få ett höjt underhåll. Hon skulle då få 30 000 dollar, motsvarande 250 000 kronor, i stället för det tidigare underhållet på 20 000 dollar. Mel Gibsons krav för det höjda underhållet var att exflickvännen skulle flytta ut ur hans lyxhus i Sherman Oaks där hon bott tillsammans med dottern.


LÄS MER: Inspelningen avslöjar Mel Gibsons hot


Mel Gibson ska även tidigare ha hotat och attackerat exflickvännen Oksana Grigorieva. Exflickvännen erbjöds pengar för sin tystnad, men i augusti i år publicerades ljudinspelningar där Mel Gibson hotar exflickvännen och uttrycker sig grovt rasistiskt.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.