Mel B hotas av stämning, enligt TMZ Foto: INSTARIMAGES.COMMel B hotas av stämning, enligt TMZ Foto: INSTARIMAGES.COM
Mel B hotas av stämning, enligt TMZ Foto: INSTARIMAGES.COM
Melanie Brown Foto: VINCE FLORESMelanie Brown Foto: VINCE FLORES
Melanie Brown Foto: VINCE FLORES
Stephen Belafonte och Mel B tillsammans Foto: RICHARD SHOTWELLStephen Belafonte och Mel B tillsammans Foto: RICHARD SHOTWELL
Stephen Belafonte och Mel B tillsammans Foto: RICHARD SHOTWELL

Mel B:s barnflicka stämmer Spice Girls-stjärnan

Publicerad

Mel B är i blåsväder. 

Spice Girls-stjärnan stäms av sin barnflicka för förtal, rapporterar TMZ. 

Melanie Brown, 41 – mer känd under sitt artistnamn Mel B – är mitt uppe i en infekterad skilsmässa från Stephen Belafonte, 41. 

Paret har varit gifta i tio år och har dottern Madison Bron Belafonte, 5, tillsammans. Men paret gick skilda vägar efter uppgifter om Belafontes otrohet. Melanie Brown ska ha upptäckt att maken var otrogen – och uppgiftslämnare till Radar Online berättar att de sett Belafonte tillsammans med en ”vacker brunett”. 

Mel B och Stephen Belafonte har ansökt om skilsmässa och Mel B anklagar i domstolshandlingar sin make för otrohet – med parets barnflicka. Enligt TMZ ska Spice Girls-stjärnan ha påstått att Belafonte gjort barnflickan Lorraine Gilles gravid.

 

LÄS MER: Melanie B skiljer sig efter otrohetsskandal 

 

Stäms för förtal

 

LÄS MER: Melanie B's familjetragedi  

 

Mel B hävdar att Gilles sedermera genomgått en abort. Spice Girls-stjärnan hävdar att barnflickan dessutom sa ha tillgång till inspelade sexvideor mellan henne och Belafonte. Mel B påstår i domstolshandlingarna att Lorraine Gilles hotat henne med att sprida sexfilmerna om hon fick sparken. 

Nu slår barnflickan tillbaka mot uppgifterna, rapporterar TMZ. Lorraine Gilles ska enligt tidningen lämna in en stämningsansökan mot Mel B för förtal. 

Melanie Brown har inte kommenterat uppgifterna om stämningen. 

Den forna Spice Girls-stjärnan har sedan hon lämnade bandet haft en karriär som sångare, skådespelare och medverkade i Broadway-musikalen ”Chicago”. 

Stephen Belafonte arbetar som filmregissör och -producent. Han har bland annat producerat ”Bad Lieutenant” och tv-serien om sin ex-fru ”Mel B: It's a Scary World”. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag