Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mel B:s ärliga ord efter sexskandalen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Melanie Brown med exmaken Stephan Belafonte.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Melanie Brown.
Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

Melanie "Mel B" Brown har gått igenom en svår tid med uppbrott från maken Stephen Belafonte, som misstänks ha misshandlat henne.

Artisten ger nu sina ord om att våga lämna en situation man inte trivs i, i ett inlägg på sin Instagram.

"Jag lärde mig den hårda vägen att man inte alltid kan räkna med att andra respekterar ens känslor, bara för att man respekterar deras" skriver Mel B på Instagram.

Tidigare Spice Girls-artisten Melanie Brown, eller "Mel B", har inte haft det lätt på senaste tiden. Efter att ha separerats från maken Stephen Belafonte, som misstänks ha misshandlat Brown, så har hon också haft svåra ekonomiska problem.

Men Melanie Brown låter inte det slå ner henne, och skriver i ett öppenhjärtligt inlägg om vikten av att vara en god människa - oavsett vilka man möter i världen. 

"Pratade med min 18-åriga dotter i dag, och jag berättade för henne att jag lärde mig den hårda vägen att man inte alltid kan räkna med att andra respekterar ens känslor, bara för att man respekterar deras. Att vara en bra människa garanterar inte att andra också kommer vara bra människor. Du har bara kontroll över dig själv och hur du väljer att vara som person. 


LÄS MER: Barnflickans avslöjande om sexfilmerna med Mel B


Melanie Browns viktiga budskap

Melanie Brown vill också lära sina döttrar att man alltid kan välja att lämna en situation man inte mår bra i, och att man inte är ensam även om man känner sig ensam.

"När det kommer till andra så kan du välja att antingen acceptera dem eller gå din väg. Även om du blir lämnad ensam med ingenting så betyder det inte att du är ensam, nej det betyder bara att du är stark nog att hantera saker på egen hand. Hon svarade "Ja mamma, det är därför jag älskar dig", och sen grät jag. Jag älskar mina tre döttrar, de är mitt allt" skriver Melanie Brown på Instagram.


LÄS MER: Mel B slagen och utnyttjad av sin man


https://www.instagram.com/p/BZZmOaZF1uf/

Inlägget har nu gillats över 38 000 gånger, och Brown hyllas av sina fans för de stärkande orden.

"Du är ett exempel för många kvinnor efter allt du varit med om" skriver en person.
"Det är rätt. Ta inte skit från andra. Gör vad som känns rätt för dig" skriver en annan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.