Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans släkting säljer cannabis – får dokusåpa

Meghan, hertiginna av Sussex. Foto: JOHN STILLWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Tyler Dooley, brorson till Meghan. Foto: YOUTUBE
Meghan tillsammans med Prins Harry. Foto: JAMES WHATLING / MEGA / JAMES WHATLING / MEGA MEGA

Intrigerna har kantats runt Meghans, hertiginna av Sussex, familj och sedan hon gifte sig med prins Harry har intresset för familjen vuxit.

Nu rapporterar Mirror att Meghans brorson Tyler Dooley har fått en egen realityserie om cannabisodling. 

– Tyler ser verkligen fram emot det och han ser det som en ordentlig marknadsföring för sina marijuanaaffärer, säger en uppgiftslämnare till sajten. 

Den 19 maj gifte sig Meghan, tidigare Meghan Markle, 36, med Prins Harry, 33, och blev en del av det brittiska kungahuset. 

Intrigerna kring Meghans familj har blivit vida omskrivet och efter bröllopet har familjen blivit av ännu större intresse. Nu står det klart att Meghans brorson Tyler Dooley, 25, får en egen realityserie om cannabisodling. Flera av hertiginnans släktingar uppges medverka i serien, därtill brodern Thomas Markle Jr. 

– Producenterna är fascinerade av Tyler och hans familj, och hur deras liv skiljer sig åt mot Meghans. De tror att tittarna kommer att älska honom och resten av familjen Dooleys. Och gripas av deras dokusåpaliv, säger en uppgiftslämnare till sajten. 

Tyler Dooley driver en marijuanaodling i Oregon, där det är lagligt med marijuana, och ser detta som en stor chans till att marknadsföra sina affärer. 

– Tyler ser verkligen fram emot det och han ser det som en ordentlig marknadsföring för sina marijuanaaffärer, säger uppgiftslämnaren. 

 

LÄS MER: ”Meghan har gråtit och skämts över sin pappa” 

 

Tyler Dooley var inte bjuden på bröllopet

När det kungliga bröllopet hölls i Windsor Castle var platserna för den nyblivna hertiginnans familj ovanligt tom. Flera av familjemedlemmarna var inte bjudna, där bland var inte Tyler Dooley bjuden och inte heller Meghans far, Thomas Markle.

– Jag har alltid brytt mig om min pappa och hoppas att han kan ges det utrymme han behöver för att fokusera på sin hälsa, sa Meghan i ett uttalande en tid innan bröllopet.

Den 19 maj gifte sig Prins Harry och Meghan i St. George's Chapel i Windsor Castle. Foto: BEN BIRCHHALL / AP TT NYHETSBYRÅN

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!