Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans känslor inför systerns bok: ”Ont i magen”

Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASHNEWS.COM SPLASH NEWS
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA

Meghan Markles syster lovar att hennes nyskrivna bok kommer avslöja ”dolda sanningar” om familjen. 

Hertiginnan Meghan uppges nu ha ”ont i magen” inför boksläppet, enligt källor till In Touch Weekly.

Den 56-åriga Samantha Markles memoar påbörjades 2016 och kommer att ges ut i den första februari, med titeln ”En dagbok av prinsessan påstridigs syster, del 1”.

Meghan Markles syster lovar att den kommer att avslöja ”dolda sanningar” om familjen, enligt Barnes & Noble – som ger ut boken.

Hertiginnan Meghan, 39, har reagerat starkt på den kommande publiceringen – men ”kommer att verka oberörd i offentligheten”, enligt källor till tidskriften In Touch Weekly. Hon uppges ha ”ont i magen” inför släppet.

Men trots hennes farhågor har hon prins Harrys fulla förtroende, säger källan:

”Han stöttar Meghan totalt och tror inte på ett ord som kommer ur Samanthas mun”.

Anklagat Meghan tidigare

Förlaget har publicerat några kryptiska textrader om boken:

”Saker är inte alltid vad de verkar i en värld där sociala etiketter definierar vilka vi är, hur vi lever och hur vi ser på varandra.”

”Mitt i en eldstorm av 'fake news' och mediealt vansinne delar Samantha Markle med sig av sitt liv och sin familj, mot alla odds och ultimatum, medan en kunglighet faller från sin piedestal. I bland är verkligheten konstigare än sagan.”

I en intervju i US Weekly säger Samantha Markle att boken inte är skriven till för att attackera systern.

Meghan och Samantha är halvsyster på pappan Thomas Markle Sr:s sida. Enligt Daily Mail sågs systrarna senast 2008. Men det har inte hindrat Samantha Markle från att uttrycka sig kritiskt om Meghan Markles karaktär i intervjuer.

Hon har bland annat påstått att Meghan Markle är ”ytlig” och inhuman. Och anklagat henne för att frysa ut deras pappa och andra familjemedlemmar ur familjen.Familjens ilska mot Meghan avslöjas i ny dokumentär

Meghan Markles pappa berättar om familjefejden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.