Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans nya gravidlook: Exklusiv citronklänning

Meghan – här är ditt mammaliv!
Framträdandet med klänningen var Meghans första sedan bilden hon och Harry släppte när graviditeten annonserades.
Foto: RUBA / BACKGRID UK / TT / BACKGRID UK TT NYHETSBYRÅN

På Alla hjärtans dag kom nyheten att prins Harry och Meghan väntar sitt andra barn.

I måndags sågs paret för första gången sedan offentliggörandet – och det är Meghans klänning som har blivit det största samtalsämnet, skriver Insider.

Det händer som vanligt mycket kring Harry, 36, och Meghan, 39. Förra veckan gick Buckingham Palace ut med ett pressmeddelande om att paret nu definitivt lämnar det brittiska kungahuset för gott. 

I februari hann Meghan och Harry, nu mer bosatta i USA, också på att annonsera att de just nu väntar sitt andra barn efter sonen Archie som fyller två år senare i vår.

Och i måndags syntes plötsligt paret på ett digitalt Spotify-event där de pratade om sina kommande podcast Archewell Audio, som görs i samarbete med musikstreaming-jätten.

Men det var Meghans klänning som stal uppmärksamheten. Enligt Insider är Oscar de la Renta-klänningen med citroner och blad från citronträd värd 3 490 amerikanska dollar, det vill säga cirka 29 000 svenska kronor.

Meghans klänning med citroner på väcker uppmärksamhet – och kostar runt 29 000 svenska kronor.
Foto: RUBA / BACKGRID UK / TT / BACKGRID UK TT NYHETSBYRÅN

Meghan sparade klänning

Det här var Meghans första offentliga ”gravidlook” sedan den klänning hon bar på den bild paret släppte för att annonsera graviditeten tidigare i februari. Den vita och ärmlösa klänning hon bar då är en Carolina Herrera-klänning som Meghan egentligen skulle ha burit under sin första graviditet med Archie.

Den 7 mars kommer Meghan och Harry garanterat väcka stor uppmärksamhet på nytt då paret medverkar i en tv-sänd CBS-special med Oprah Winfrey. Enligt People är det paret första stora tv-intervju sedan förlovningen. Utöver vad de båda faktiskt säger kan vi räkna med att Meghans klädval även den gången kommer bli en snackis.

Prins Harry och Meghan väntar barn – ny bild visar gravidmagen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.