Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghans förändring – efter hon blivit känd

Meghan och prins Harry delar med sig av lässtunden på sonens första födelsedag.
Hertiginnan Kate.Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Hertiginnan Meghan.Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA

I en ny bok om Meghans och prins Harrys uttåg ur det brittiska kungahuset avslöjas hertiginnans stora förändring.

Barndomsvännen Ninaki Priddy berättar om hur Meghan blev som förbytt sekunden hon blev känd.

Meghan är fast besluten att bygga upp sitt nya varumärke – och gör det nu genom att mingla med eliten i Los Angeles, berättar författarna Andy Tillett och Dyland Howard i sin nya bok ”Royals at War”.

En före detta vän till Meghan berättar i boken att kungligheten alltid varit ”fascinerad” över möjligheten att bygga ett nytt märke.

– Jag tror inte att hon gifte sig med Harry med enbart det i åtanke, men det var en avgörande faktor, säger den tidigare vännen. 

Enligt en annan vän, barndomsvännen Ninaki Priddy, förändrades Meghan fullständigt när hon började arbeta med serien ”Suits”. 

Hon säger att det finns två versioner av kungligheten: Meghan före kändisskapet och Meghan efter kändisskapet. Nikky Priddy säger att Meghan slutade träffa sina gamla vänner när hon blev känd. 

Lämnade kungahuset

Nikky Priddy berättar också att Meghan länge vetat hur hon ska göra för att forma människor och situationer efter hennes ”tillfredsställelse”. 

I februari i år lämnade prins Harry och Meghan det brittiska kungahuset. Ett beslut som slagit över på Kate – som anser att hon får jobba betydligt hårdare än förr. Samtidigt är hon enligt boken ”upprörd” över att Meghan fortfarande drar en fördel av att vara kunglig.

– De tycker att det är orättvist att Harry och Meghan fortfarande drar en fördel av att vara en del av kungahuset, utan att behöva göra något, säger en person nära familjen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.