Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan och Harry slår tillbaka mot ryktena: ”Kommer inte delta”

Meghan och prins Harry ryter ifrån mot rasism
Meghan och Harry uppgavs under måndagen ha tackat ja till en dokumentär om dem själva på Netflix.Foto: NEWS LICENSING / MEGA / MEGA EXCLUSIVE TT NYHETSBYRÅN
Sent på måndagskvällen kom dementin.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN

Meghan och Harry uppgavs under måndagen ha tackat ja till en dokumentär om dem själva på Netflix.

Sent på måndagskvällen kom dementin. 

”Hertigen och hertiginnan kommer inte att delta i någon realityserie”, säger en talesperson för Meghan och Harry till Los Angeles Times. 

Under måndagen kom uppgifter från The Sun som gjorde gällande att hertigen och hertiginnan av Sussex, prins Harry och Meghan, gjort klart med Netflix om en ny dokumentärserie med fokus på dem själva. 

Enligt tidningen skulle kamerorna följa prinsparet i tre månader.

– Mycket av dokusåpan kommer att handla om deras filantropi snarare än vad de gör bakom stängda dörrar, sa The Suns källa.

– Men det kommer att vara en fascinerande inblick och Meghan hoppas att tittarna kommer att få en bild av hennes verkliga jag.

Det visade sig inte stämma. Sent på måndagskvällen dementerades uppgifterna.

”Hertigen och hertiginnan kommer inte att delta i någon realityserie”, säger en talesperson för Meghan och Harry till Los Angeles Times. 

Netflix: ”Avslöjar ingenting”

När LA Times kontaktade Netflix under måndagen kunde de varken bekräfta eller dementera någonting. 

”Vi avslöjar ingenting om vilka programkandidaterna är”.

Tidigare har strömningsjätten berättat att paret har flera projekt under utveckling, däribland en animerad serie som ska lyfta fram inspirerande kvinnor.

Meghan och Harry flyttade till USA bland annat eftersom de tröttnat på den brittiska pressen och intrånget i privatlivet. I slutet av mars lämnade de också de offentliga uppdrag de ålagts av kungafamiljen för ökad frihet både när det gäller privatliv och karriär. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.