Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Meghan avslöjar – så höll de sitt förhållande hemligt

Hertiginnan Meghan gästar kvällens Ellen Show.
Foto: NIPI / TT NYHETSBYRÅN
Hertiginnan Meghan och prins Harry.
Foto: CRAIG RUTTLE / AP TT NYHETSBYRÅN
Hertiginnan Meghan och Ellen DeGeneres berättar om sitt halloween-firande tillsammans med hertiginnans barn.
Foto: NIPI / TT NYHETSBYRÅN

Hertiginnan Meghan och prins Harry gjorde allt för att hålla sin kärlek hemlig så lång tid som möjligt, berättar hertiginnan för programledaren Ellen DeGeneres.

Hertiginnan avslöjar hur hon och prinsen klädde ut sig i halloween-kostymer för att kunna gå ut och festa på stan utan att bli igenkända och avslöjade.

– Vi ville ha en kul kväll ute på stan innan hela världen fick veta att vi var tillsammans, berättar hertiginnan Meghan.

Under hösten 2016 hade rykten hade börjat sprida sig om att prins Harry av Storbritannien hade hittat kärleken i den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle – men den stora nyheten var ännu inte ute i världens medier.

Meghan, numera hertiginnan av Sussex, och prins Harry gjorde sitt yttersta för att förhållandet skulle få vara en hemlighet så lång tid som möjligt, inklusive att spöka ut sig till oigenkännlighet.

– Han (prins Harry) kom för att hälsa på mig i Toronto och våra kompisar, och hans kusin, Eugenie och hennes numera man Jack kom också, berättar hertiginnan Meghan i torsdagens The Ellen Show.

– Vi fyra smög ut i halloween-kostymer för att bara kunna ha en enda kul kväll ute på stan innan hela världen fick veta att vi var tillsammans. 

– Det var tema ”postapokalyps”, så vi hade massa bisarra utstyrslar och då kunde vi ha en sista utekväll tillsammans.

Klädde ut dottern till en skunk

Hertiginnan Meghan berättar också om årets halloween-firande, tillsammans med barnen Lilibet ”Lili” Diana och Archie Harrison, dit också Ellen DeGeneres och hennes fru Portia de Rossi var inbjudna.

– Vi ville göra något roligt för barnen, men sen så var barnen inte intresserade alls, säger hertiginnan Meghan och tillägger att sonen Archie tog av sig sin halloween-kostym efter bara några minuter.

– Archie var en dinosaurie i typ fem minuter, inte ens fem minuter.

Ellen DeGeneres, som själv var med under firandet, tillägger att det gick bättre med Lili.

– Lili var en skunk, det var så gulligt.

Likt mamma Diana

Hertiginnan Meghans berättelse om hur hon klädde ut sig för att kunna festa inkognito har vissa likheter med en välkänd episod från prinsessan Dianas liv.

Prinsessan Diana, prins Harrys framlidna mamma, var under hela sitt vuxna liv svårt utsatt av paparazzofotografer och press, men lyckades i alla fall undkomma dem under en festkväll när hon tog på sig en militärjacka, mörka solglasögon och en läderkeps. 

Så utstyrd kunde prinsessan Diana smugglas in på den ikoniska gayklubb Royal Vauxhall tavern av ingen mindre än Queen-sångaren och nära vännen Freddie Mercury.

https://twitter.com/scobie/status/1461341207032909829

Meghan hyllar kvinnor i födelsedagsprojektet:

Vill hjälpa kvinnor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.