Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan och Harry i stort avtal med Netflix

Meghan och prins Harry ryter ifrån mot rasismen.
Harry och Meghan vid en välgörenhetstillställning tidigare i år.Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AP TT NYHETSBYRÅN

Prinsparet Harry och Meghan har skrivit under ett avtal med Netflix, skriver The Sun.

– Vårt fokus kommer att ligga på att skapa innehåll som informerar, men också ger hopp, säger paret i ett uttalande.

Prins Harry, 35, och hertiginnan Meghan, 39, har sedan flytten till Los Angeles rört sig allt längre från sina kungliga liv – och nu kommer paret att bli producenter för Netflix.

Harry och Meghan har nu startat ett företag och kommit fram till ett flerårigt avtal med den amerikanska streamingjätten, enligt The Sun.

Företaget ska göra dokumentärer, långfilmer och andra program, som till exempel barnprogram.

– Vårt fokus kommer att ligga på att skapa innehåll som informerar, men också ger hopp. Som nyblivna föräldrar är det också viktigt för oss att göra inspirerande familjeprogram, säger de i ett uttalande, enligt The Sun.

Meghan och Harry i avtal med Netflix

Det är inte känt vad produktionsbolaget heter eller hur mycket pengar som avtalet med Netflix är värt. Men paret uppger i uttalandet att ”den oöverträffade räckvidden kommer att hjälpa oss att dela slagkraftigt innehåll som öppnar för handling”.

Netflix skrev för två år sedan ett liknande avtal med det tidigare presidentparet Barack och Michelle Obama, som skulle producera dokumentärer, filmer och serier i miljonklassen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.