Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghan Markles familj väntar på besked om bröllopet – kräver svar

Meghan Markle och prins Harry Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Meghan Markles pappa, Thomas Markle. Foto: MIRRORPIX / MEGA / MIRRORPIX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY

Meghan Markles släkt har inte fått veta om Meghans pappa, den pensionerade ljussättaren Thomas Markle kommer att få lämna över sin dotter i kyrkan. 

Nu kräver de svar av den brittiska kungafamiljen, rapporterar the Sun. 

Enligt egen utsago är familjen inte bjudna till bröllopet än.

Bröllopet mellan Meghan Markle och prins Harry hålls med pompa och ståt den 19 maj. Men enligt medlemmar i Meghans familj vet de ännu inte om de kommer att bli bjudna till bröllopet – trots att inbjudningar har skickats till kändisar som David och Victoria Beckham, skriver The Sun.  

Nu har Meghans kusin Trish Gallup, 58, skrivit direkt till prins Harry för att få veta om Markles-familjen har blivit snuvade på bröllopsdeltagandet, enligt Sunday Mirror. 

 

LÄS MER – Meghans syster vädjar: Bjud mig på bröllopet

"Vet inte vad problemet är"

Enligt Gallup är släkten ledsna och sårade över att de inte har fått någon inbjudan. Hon säger också att hon har gett upp hoppet om att få komma och att hon inte ens vet om Thomas Markle kommer att bli bjuden, skriver the Sun.  

En av Meghans farbröder ska ha pratat med pappa Thomas förra veckan och då "verkade han inte veta vad problemet är" och inte om han skulle få lämna över sin dotter i kyrkan.

Meghan har tidigare beskrivit sin pappa som hårt arbetande och omtänksam och hyllat honom för att ha trott på hennes dröm om att bli skådespelerska. 

 

LÄS MER – Svenska kungafamiljen bjuds inte på prinsbröllopet 

Ingen gästlista för politiker

En talesperson från Clarence House vill inte kommentera vem som har eller inte har blivit bjuden till vigseln, enligt the Sun. 

Däremot har de gått ut med att kungahuset har beslutat att det inte behövs någon gästlista för officiella ämbeten som politiska ledare eftersom prins Harry är nummer fem – snart nummer sex – i ordningen för att få kungatronen i landet. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!