Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Meghan Markles plan – för att nå framgång

Meghan Markle har drömt om att bli känd sedan länge, enligt Radar Online. Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Meghan Markle gifter sig med prins Harry om en dryg månad. Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Meghan Markle har velat bli känd ända sedan hon var barn. 

Den blivande bruden pratade ofta om hennes planer, uppger en källa för Radar Online.  

– Meghan sa alltid under uppväxten, ”jag vill åka till Hollywood och jag vill bli väldigt känd”.

Bröllopet mellan Prins Harry och Meghan Markle kommer allt närmre – den 19 maj äger den uppmärksammade vigseln rum på Windsor Castle i England. 

Meghan Markle kommer då bli än mer berömd än vad hon redan är. Och enligt källor till Radar Online har Meghan Markle sedan långt innan hon träffade prins Harry velat bli känd. 

Enligt sajtens källa ska ”Suits”-stjärnan redan som barn ofta ha talat om hur gärna hon ville bli berömd som vuxen. 

– Meghan sa alltid under uppväxten, "jag vill åka till Hollywood och jag vill bli väldigt känd", uppger källan.

Meghan Markle beskrivs som beslutsam 

Radar Online skriver också att Meghan Markle därför alltid ville vara med i skolans uppträdanden – och att hon alltid såg till att det blev så. 

– Hon har gjort allt som hon planerade som barn. Meghan är en tjej som säger "jag vill komma hit", och så gör hon det, förklarar källan, som enligt Radar Online ska stå nära skådespelerskan. 

Meghan Markle och Prins Harry träffades på en blinddate 2016 som en gemensam vän låg bakom. Förlovningen tillkännagavs i november och om drygt en månad är det alltså dags för 600 gäster att samlas för bröllopet. 

Meghan Markle och prins Harry gifter sig den 19 maj. Foto: TRIP FUCHS/NATIONAL GEOGRAPHIC / STELLA PICTURES BACKGRID UK

LÄS MER: Uppgifter i ny bok: ”Meghan Markle ”ville bli Diana 2.0” 

I en ny bok om Meghan Markle skriver författaren Andrew Morton att den blivande prinsessan tidigt var fascinerad av hennes blivande mans mamma, prinsessan Diana. 

I boken, som heter ”Meghan: En Hollywood-prinsessa”, beskrivs hur Meghan Markle ska ha varit extremt ledsen när hon och hennes vänner tittade på prinsessan Dianas begravning på tv. 

Enligt Andrew Morton "forsade tårarna ner för hennes kinder".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.