Meghan Markle har inte bjudit sin halvbror på prinsbröllopet. Foto: ANDREW PARSONS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGESMeghan Markle har inte bjudit sin halvbror på prinsbröllopet. Foto: ANDREW PARSONS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Meghan Markle har inte bjudit sin halvbror på prinsbröllopet.  Foto: ANDREW PARSONS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Markle och prins Harry ska gifta sig den 19 maj 2018. Foto: ROTA / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGESMarkle och prins Harry ska gifta sig den 19 maj 2018. Foto: ROTA / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Markle och prins Harry ska gifta sig den 19 maj 2018.  Foto: ROTA / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Skådespelerskan Meghan Markle var tidigare med i tv-serien "Suits". Foto: RW/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA/IBL/IBL IBLSkådespelerskan Meghan Markle var tidigare med i tv-serien "Suits". Foto: RW/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA/IBL/IBL IBL
Skådespelerskan Meghan Markle var tidigare med i tv-serien "Suits".  Foto: RW/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA/IBL/IBL IBL

Meghan Markles bror stoppas från bröllopet

Publicerad

Det väntas bli årets bröllop när Meghan Markle och prins Harry gifter sig i maj. 

Men Markles bror är inte välkommen på det kungliga bröllopet, enligt Radar online.

 – Jag tror att det är för att han inte kan hålla sin mun stängd, säger en källa till tidningen. 

Meghan Markle, 36, kommer inte att bjuda sin halvbror Thomas Markle Jr. på sitt bröllop med prins Harry, 33. 

– Jag tror att det är för att han inte kan hålla sin mun stängd. Om han slutade prata om dem i media skulle Meghan förmodligen vara mer öppen för att bjuda honom. säger en källa enligt tidningen. 

I nuläget är det bara två av Meghans familjemedlemmar som kommer till bröllopet. Hennes pappa Thomas Markle och hennes mamma Doria Radlan.

 

LÄS MER: Därför får inte Obama gå på Harrys och Meghans bröllop 

 

Thomas hotade sin flickvän med pistol

I fjol hamnade Thomas Markle Jr. i riktigt blåsväder när polis fick rycka ut efter att hans flickvän ringde ett larmsamtal. Thomas ska ha hotat flickvännen Darlene Blount med en  pistol riktad mot hennes huvud. 

I sitt försvar ska Thomas ha dragit upp prins Harry som ett exempel, enligt Radar online.

– Harry har gjort några misstag och har lärt sig från dem. Jag behöver bara få samma chans. 

Vidare uttalade han sig då om det kommande bröllopet:

– Bröllop och barn står på menyn för dem, och jag vill fortfarande gå på bröllopet om de tillåter mig. 

 

LÄS MER: Meghans pappas första ord efter förlovningen 

 

Meghan Markle och prins Harry träffades sommaren 2016 genom en gemensam vän och i slutet av året bekräftades förhållandet. Ett år senare tillkännagav paret att de hade förlovat sig. Förlovningsringen är försedd med en stor diamant från Botswana och två mindre diamanter från prinsessan Dianas smyckesamling. 

Bröllopet kommer äga rum i St. George’s Chapel, som är beläget Windsor Castle. Den brittiska popgruppen Spice Girls kommer att uppträda på bröllopet inför omkring 800 gäster.

 

 

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag