Prins Harry och Meghan Markle visade sin kärlek öppet på en väns bröllop i mars Foto: SBMF/MIAMIPIXX/FAMEFLYNET PICTURPrins Harry och Meghan Markle visade sin kärlek öppet på en väns bröllop i mars Foto: SBMF/MIAMIPIXX/FAMEFLYNET PICTUR
Prins Harry och Meghan Markle visade sin kärlek öppet på en väns bröllop i mars Foto: SBMF/MIAMIPIXX/FAMEFLYNET PICTUR
Meghan Markle får specialbehandling i Kensington Palace, enligt Us Magazine Foto: CHRIS PIZZELLOMeghan Markle får specialbehandling i Kensington Palace, enligt Us Magazine Foto: CHRIS PIZZELLO
Meghan Markle får specialbehandling i Kensington Palace, enligt Us Magazine Foto: CHRIS PIZZELLO
Uppgiftslämnare berättar att Prins Harry är lycklig med Markle Foto: ROTAUppgiftslämnare berättar att Prins Harry är lycklig med Markle Foto: ROTA
Uppgiftslämnare berättar att Prins Harry är lycklig med Markle Foto: ROTA
Prins Harry med Kate Middleton och Prins William Foto: DOMINIC LIPINSKIPrins Harry med Kate Middleton och Prins William Foto: DOMINIC LIPINSKI
Prins Harry med Kate Middleton och Prins William Foto: DOMINIC LIPINSKI

Meghan Markle får specialbehandling

Publicerad

Meghan Markle och Prins Harry visar sin kärlek öppet. 

Nu rapporterar Us Magazine att Suits-stjärnan får specialbehandling när hon besöker Kensington Palace. 

– Harry har gjort det tydligt att hon ska behandlas som alla andra som bor där, säger en uppgiftslämnare till tidningen. 

Meghan Markle, 35, och Prins Harry, 32, har sedan i mars börjat visa sin kärlek öppet. Kärleksparet har enligt Daily Mail planer på att flytta ihop i Kensington Palace – men uppgiftslämnare till Us Magazine kan redan nu berätta att hon får specialbehandling när hon besöker palatset. 

För vanliga besökare krävs det en skriftlig inbjudan och att man uppvisar legitimation. Besökarna genomgår en omfattande säkerhetskontroll innan de får äntra palatset – där kungligheter som Prins William, Kate Middleton och Prins Harry har sina hem. 

Meghan Markle har enligt uppgifter till Us Magazine fått grönt ljus vid besök till Kensington Palace – och ”vinkas rakt igenom” säkerhetskontrollen. 

– Harry har gjort det tydligt att hon ska behandlas som alla andra som bor där, säger en uppgiftslämnare till tidningen. 

 

LÄS MER: Nya kärleksbilderna på Harry och Meghan 

 

Uppgiftslämnare: ”En gudagåva”

Den 35-åriga Suits-stjärnan ska även ha fått direktnummer till Prins Harrys medarbetare Edward Lane Fox och Jason Knauf. Duon bistår bland annat Markle med svar på protokollfrågor. 

– Det har hänt flera gånger att Meghan har varit osäker på det kungliga protokollet och att ha tillgång Harrys medarbetare är en gudagåva, säger uppgiftslämnaren till Us Magazine.  

 

LÄS MER: Prins Harrys plötsliga beslut med kärleken 

 

Enligt en person med insyn ska Markle även ha fått råd från Prins William och Kate Middleton om den kungliga etiketten och hur man som kunglighet ska hantera livet i rampljuset. 

– Hon har blivit väldigt accepterad i familjen och de är så glada över att se Harry lycklig, säger personen till Us Magazine. 

Tidningen citerar en person som står nära paret som uppger att de lär förlova sig inom kort.  

– Det här är en kärlek som han aldrig känt förut, säger uppgiftslämnaren till tidningen. 

Vanity Fair har sökt det brittiska kungahuset för en kommentar om uppgifterna. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag