Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Megan Fox slår tillbaka mot anklagelserna – falska detaljen

Megan Fox slår tillbaka mot skarpa kritiken
Megan Fox.Foto: SBM / PICTURELUX / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4
Megan Fox och Shia Labeouf i Transformers.Foto: PHOTO CREDIT: ROBERT ZUCKERMAN / UIP
Michael Bay.Foto: SBM / PICTURELUX / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4

Efter att en 11 år gammal intervju med Megan Fox kommit upp till ytan, där hon pratar om branschens misogyni inför en skämtande Jimmy Kimmel, riktas det skarp kritik mot flera män i branschen.

Nu väljer dock Megan Fox att ta bladet från munnen – och försvarar ”Transformers”-regissören Michael Bay.

”Medan jag verkligen uppskattar mängden stöd, så känner jag också att jag måste förtydliga några av detaljerna som har försvunnit på vägen”, skriver Megan Fox på Instagram.

Under helgen har en intervju från 2009 med Megan Fox hos Jimmy Kimmel börjat spridas på sociala medier, och skapat stora rabalder. I intervjun säger Fox hur hon sexualiserades som 15-årig statist i ”Bad boys II” – något Kimmel sedan snuskskämtar om. Ett år efter intervjun gjordes fick Megan Fox också sparken från ”Transformers”-filmserien, och anklagades för att prata för mycket av människor från filminspelningen.

Nu vill fans att Jimmy Kimmel, Michael Bay och andra ansvariga ska ställas till svars och be om ursäkt för att de inte tog Fox på allvar, och förminskade hennes upplevelser av sexuella trakasserier.

Megan Fox förklaring efter felaktiga detaljen

På måndagen gick Megan Fox ut med ett långt inlägg på Instagram, där hon både tackade för stödet, men också ville förtydliga detaljer som blivit fel – många har nämligen anklagat Michael Bay för att ha sexualiserat Fox som barn i ”Transformers”, men där var hon 20 år gammal.

”Jag var 15 eller 16 år när jag var statist i Bad boys II. Det finns flera intervjuer där jag berättar anekdoten om hur jag blev vald för scenen och konversationerna runtomkring. Det är viktigt att poängtera dock att när jag gjorde audition för Transformers så var jag 19 eller 20.

”Jag 'meckade' (försökte låtsas veta hur man håller en skiftnyckel) på en av Michael's Ferraribilar under en av audition-scenerna. Det var på parkeringsplatsen vid Platinum Dunes studio, det var flera andra crewmedlemmar där och jag var aldrig lättklädd eller liknande”, förklarar Megan Fox.

Vill lugna ner mobben

Även om Medan Fox intygar att det finns många äckliga män i branschen, så vill hon lugna ner mobben mot Bay och Steven Spielberg.

”När det kommer till mina erfarenheter med Michael, och Steven med för den delen, så utsattes jag aldrig för övergrepp eller uppmärksammades på vad som kändes som ett sexuellt sätt”.

https://www.instagram.com/p/CBwkEQ0lc62/?utm_source=ig_embed
Bibers barnplaner: "Väldigt riktig diskussion"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.