Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Megan Fox skiljer sig från maken – efter tio år

Megan Fox skiljer sig från maken – efter tio år
Meghan Fox och maken.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/ABACA PRESS ABACA PRESS
Meghan Fox.
Foto: JUAN RICO / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET USA

Efter nästan tio år som gifta och med tre barn tillsammans går nu skådespelarparet Megan Fox och Brian Austin Green skilda vägar.

Det bekräftar Austin Green i sin podcast ”With Brian Austin Green” på måndagen.

–Vi har haft ett fantastiskt förhållande och jag kommer alltid älska henne, och jag vet att hon alltid kommer älska mig, säger Brian Austin Green i avsnittet ”Context”.

Hollywoodparet Megan Fox, 34, och Brian Austin Green, 46, skiljer sig, efter nästan tio år som gifta.

Paret var nära att separera för några år sedan, men valde då att ta tillbaka skilsmässoansökan. 

Den här gången verkar Megan Fox dock ha bestämt sig för att lämna maken. ”Beverly Hills 90210”-skådespelaren berättar i sin podcast ”With Brian Austin Green” att relationen varit sval sedan hustrun jobbade utomlands i höstas. 

Kom hem från inspelningen – då insåg hon

Det var när Megan Fox kom hem från inspelningen av filmen ”Midnight in the switchgrass” som hon berättade att hon ville skilja sig.

– Hon sa: ”Jag insåg när jag var utomlands och jobbade ensam att jag känner mig mer som mig själv och gillar mig själv mer under den upplevelsen, och jag tror det är något som är värt att testa”. Jag var chockad och upprörd men jag kan inte vara arg på henne för hon hade inte bett om att känna så. Det var inte ett val hon gjorde, det var bara så hon kände. Vi pratade om det lite mer och sa att vi skulle separera ett tag... och så gjorde vi det, säger Brian Austin Green.

Megan Fox och Brian Austin Green relation

Megan Fox och Brian Austin Green har tre barn tillsammans; Journey River, 3, Bodhi Ransom, 6, och Noah Shannon, 7. Austin Green säger att han och Fox alltid kommer älska varandra, men inte kommer fortsätta sin relation.

–Vi har haft ett fantastiskt förhållande och jag kommer alltid älska henne, och jag vet att hon alltid kommer älska mig, säger Brian Austin Green i podcasten.

Magdalena Graaf separerar – efter tio år tillsammans

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.