Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Megan Fox oväntade utseende inför filmen

Här är bilden på stjärnans nya utseende i storfilmen.
Foto: Splash News
Megan Fox som vi är vana att se henne.
Foto: Paramount Pictures
Megan Fox i "Ninja Turtles"-filmen.
Foto: Rgk, Pacificcoastnews

Här är Megan Fox nya utseende.

Skådespelaren har fångats på bild under inspelningen av "Teenage Mutant Ninja Turtles 2".

Och hon ser minst sagt annorlunda ut, uppger Toofab.

Från mörkt, långt hår till en kort, blond frisyr:

Det är skådespelaren Megan Fox senaste förändring.

Och skådespelaren går knappt att känna igen med sin nya frisyr, uppger Toofab.

Megan Fox, 28, spelar reportern April O'Neil i nya "TMNT"-filmen, som har svensk biopremiär den 8 augusti. Och hon hade flera önskemål från regissören Jonathan Liebsman om hur hon skulle spela sin karaktär i actionäventyret.

– Jonathan var ihärdig med att inte låta henne sexualiseras eller ta den typiska rollen som vi sett kvinnor ta i filmer, och som särskilt jag har tagit. Jag är fullt påklädd hela filmen, berättade Megan Fox tidigare för The Sun.


LÄS MER: Megan Fox om hatet: "De kan dra åt helvete".

"Kan dra åt helvete"

Hon hade tidigare en av huvudrollerna i två av "Transformers"-filmerna, innan hon ersattes av regissören Michael Bay, som nu producerar nya "TMNT"-filmen.

Under en presskonferens för nya filmen reagerade skådespelaren på dem som kritiserar actionäventyren "Transformers" och "Teenage Mutant Ninja Turtles".

– Jag ska säga något om de här människorna. Hur mycket pengar drog "Transformers 4" in? Precis. De här människorna klagar, men de går alla och ser filmerna på bio. De kommer älska det och om de inte älskar det kan de dra åt helvete, sade hon då.


LÄS MER: Så uppfostrar Megan Fox sina barn: "Kaos".

Har två söner

Privat är Megan Fox gift med "Beverly Hills"-stjärnan Brian Austin Green. De har sönerna Noah, 2,5 och Bodhi, 1, tillsammans.

Förutom Megan Fox medverkar bland andra Will Arnett som Vernon Fenwick, William Fichtner, Whoopi Goldberg och Johnny Knoxville i nya filmen.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.