Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Megan Fox och Machine Gun Kelly är förlovade

Tog beslutet efter kommentarerna på röda mattan.
Skådespelerskan Megan Fox och artisten Machine Gun Kelly är förlovade.
Foto: AFF-USA/SHUTTERSTOCK / AFF-USA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Megan Fox meddelade den glada nyheten på Instagram och delade en video på frieriet.
Foto: Instagram

Skådespelerskan Megan Fox och artisten Machine Gun Kelly är förlovade.

Megan meddelade den glada nyheten på Instagram och delade en video på frieriet.

”Precis så som i varje livstid innan denna, och i varje livstid som kommer följa den, så sa jag ja... sen drack vi varandras blod.””

Skådespelerskan Megan Fox, 35, och rapparen Machine Gun Kelly, 31, har varit tillsammans sedan sommaren 2020.

På tisdagen gjorde Machine Gun Kelly, vars riktiga namn är Colson Baker, slag i saken och frågade flickvännen om hon vill gifta sig med honom.

Megan Fox delade natten till torsdag en video på frieriet, och berättade att hon svarat ”ja” – och om parets ovanliga sätt att fira sin trolovning. 

https://www.instagram.com/p/CYpcFruB2UB/

”I juli 2020 satt vi under detta banjanträd. Vi bad om magi. Vi var ovetande om den smärta vi skulle möte tillsammans under en så pass kort, frenetisk tidsperiod. Ovetande om allt jobb och uppoffringar som detta förhållande skulle kräva av oss, men berusade av kärleken. Och av karman,” skriver hon och fortsätter:

”På något sätt, ett och ett halvt år senare, efter att ha gått genom helvetet tillsammans och skrattat mer än jag någonsin trodde var möjligt frågade han om jag ville gifta mig med honom. Och precis så som i varje livstid innan denna, och i varje livstid som kommer följa den, så sa jag ja... sen drack vi varandras blod.”

Megan Fox var tidigare gift med skådespelaren Brian Austin Green, 48. De har tre söner tillsammans. Machine Gun Kelly har en dotter tillsammans med sin före detta flickvän Emma Cannon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.